Vaše Istinite priče

Moj Mrtvi Otac

To Je Bilo Davne 2013 Godine kad je moj otac uginuo

Vaše Istinite priče | Mmedia Mreža | Piše: Matija Mladenovic 05.03.2019

Bilo je to 2013 godine kad je moj otac uginuo Posle Sahrane Mog oca negde oko subote,nesto je zalupalo na vrata ja zivim sam otatko je moj otac uginuo samo mi se takve stvari desavaju bilo je to uponoc zalupalo nesto na vrata onda je gulilo nesto na vrata video sam iz prozorca nema zive duse samo kole i takve stvari.

Onda sam si opet legnuo da spavam ali opet i opet nesto je lupalo onda kad sam probao da ustanem is kreveta nisam mogao kao da sam imao paralizu sna i kao da mi se pojavila oceva senka i odmah sam se rasplakao rekao sam si u sebe oce to si ti dodji ajde ali tu nikog nije bilo i to mi se desavalo samo uponoci do 4 ujutro posle 4ujutro nista se nije desavalo po tome pop je dosao u kucu da je osveti od zli duhova kad je pop stigao i kad je ocisio kucu i rekao je da mogu mirno da spavam ali to se nastavilo onda sam rekao majci koja mi je rekla dobro videcemo mozda ces u drugu kucu rekao sam dobro a drugog jutra moja majka me je povikla i rekla je da ona sanja mog oca i samo otac je hteo da kaze da je dobro i da se nebrinemo za njega.

Nenade Ovo Je istinita Prica ako ocete verujte ako ocete ne ali to nikad necu zaboraviti Volim te puno <3

⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.