Kratke uvrnute vesti

PRODAJE SE UKLETA LUTKA, ŠTO DALJE OD ZAGREBA!

Prodaje je za simboličnih 100 kuna (oko 1,650 dinara), a budući da je naveo kako prednost imaju kupci van Hrvatske i daleko od Zagreba, čini se kako mu je stvarno uterala strah u kosti.

Kratke uvrnute vesti | Mmedia Mreža | 06.08.2017

Nije retkost da se na internetu pojave zanimljivi oglasi, a novi hit na društvenim mrežama u Hrvatskoj postaje jedan u kojem se prodaje stara lutka.

Vlasnik je odlučio da je se reši jer je, kako tvrdi, ukleta.

Prodaje je za simboličnih 100 kuna (oko 1,650 dinara), a budući da je naveo kako prednost imaju kupci van Hrvatske i daleko od Zagreba, čini se kako mu je stvarno uterala strah u kosti.

Oglas prenosimo u celosti.

- Prodajem oko 100 godina (možda i stariju) lutku, besprekorno očuvanu, bez ikakvih oštećenja, sa originalnom odećom. Navodno je izuzetno vredna, ali ne želim da je imam više u svojoj blizini. Držao sam je u podrumu u kutiji jer su psi stalno lajali na nju, a tu i tamo se iz nje znao čuti šapat ili glasić koji nam noćima nije dao da spavamo. U potpunosti je nezapaljiva, u što smo se nekoliko puta i sami uverili. Već sam je dva puta bio poklonio, ali oba puta mi je bila vraćena jer su se ljudi bojali da budu u njenoj blizini. Pokušao sam je i baciti u kontejner, ali onda sam je po povratku doma zatekao kako sedi u fotelji kao da nikad nije ni bila bačena. Jednom smo pozvali sveštenika da blagoslovi lutku, međutim, pozlilo mu je čim ju je poprskao svetom vodicom i počeo da moli, pa je brzo izurio iz kuće, posle čega nam se više nije javljao. Sve nam je to vrlo stresno, pa sam odlučio da je prodam za simboličnu cenu od 100 kuna. Zamene ne dolaze u obzir. Prednost imaju kupci van HR ili daleko od Samobora i Zagreba".

 

Oglas možete pogledati ovde.Izvor: telegraf.rs | Foto: njuskalo.hr
⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.