IT Svet

NZXT - predstavljen novi CAM 3.5 softver

CAM, besplatni PC monitoring softver kompanije NZXT za gejmere, kao i PC entuzijaste, je dobio svoju poboljšanu verziju koja je dostupna svim korisnicima u formi besplatnog paketa za preuzimanje putem interneta.

IT Svet | IT SVET | 10.10.2017

CAM, besplatni PC monitoring softver kompanije NZXT za gejmere, kao i PC entuzijaste, je dobio svoju poboljšanu verziju koja je dostupna svim korisnicima u formi besplatnog paketa za preuzimanje putem interneta.

Iz razvojnog tima navode da nova verzija softvera za monitoring PC računara kombinuje jasniji prikaz informacija i nove mogućnosti softvera kako bi učinili boljim svakodnevni rad sa PC računarom.

Johnny Hou, osnivač i izvršni direktor kompanije NZXT navodi: “Mi oduvek CAM softveru pristupamo kao radu koji neprekidno traje i ne prekida se, stalno tragajući za novim načinima kako da poboljšamo mogućnost kontrole rada i optimizacije vašeg računara.

Zahvaljujući telemetrijskim podacima CAM softvera i povratnim informacijama od strane naših korinsika, poboljšali smo CAM kako bi ga učinili još lakšim za svakodnevnu upotrebu i jednostavnije razumevanje od strane korinsika”.

Najnovija verzija CAM softvera troši svega 1% CPU resursa i 120MB radne memorije tako da će ostatak hardverskih resursa vašeg računara ostati dostupan za izvršenje aplikativnog softvera i igara, a akcenat je stavljen na što manje zauzeće hardverskih resursa. CAM 3.5 verzija nudi redizajniran korisnički interfejs koji je baziran na željama korisnika.

Ono što nudi najnovija verzija ovog programa jeste novi dizajn radnog okruženja za jednostavniju upotrebu, uključujući poboljšanu navigaciju, nove grafikone, novu konzolu sa podacima, kao i CPU grafikone.

Nova sekcija sa drajverima vam dozvoljava da instalirate sve potrebne drajvere za CAM kompatibilne komponente, dok unapređena “Games” sekcija od sada dozvoljava da vidite CPU i GPU temperature istovremeno sa podatkom o broju prosečno prikazanih frejmova u sekundi.

Takođe, tu je i poboljšan GPU overkloking potencijal - granična vrednost dodatnog napajanja je povećana sa 110% na 120% zbog bolje podrške NVIDIA GPU procesorima. Krajem oktobra se očekuju planirane mogućnosti, među kojima su CPU i GPU overkloking iz iste aplikacije, poboljšana Game Overlay vidljivost u igrama, kao i 0dB PWM mod.

Ovaj program možete besplatno preuzeti ovde: camwebapp.com⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.