IT Svet

Discord nudi early access naslove u svojoj PC radnji

Popularna chat platforma za gejmere, Discord, je uveliko počela sa prodajom early access naslova, koji će svoje mesto naći na rastućem katalogu igara na Discord Store.

IT Svet, Aplikacije, Društvene mreže | IT SVET | 20.11.2018

Steam je popularizovao Early Access, i omogućuje gejmerima da kupe igre koje su još uvek u razvoju.

 

Samim tim, igračima se daje pristup željenoj igri mesecima, ili u nekim slučajevima godinama unazad, pre datuma lansiranja, uz brojne predloge koje možete dati developerima.

 

 

Discord je ovog avgusta lansirao svoju prodavnicu, što su brojni portali protumačili kao pokušaj preuzimanja publike od Steam-a.

 

Međutim, za Discord Store iz tima poručuju da su se ogradili od Valve-ove online prodavnice time što "biraju i organizuju naslove za gejmere".

 

 

Discord takođe nudi pretplatnički servis Discord Nitro, gde za 9.99 dolara mesečno možete dobiti pristup biblioteci igara.Izvor: pcaxe.com |
⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.