Gaming

Hours of Darkness DLC stiže za Far Cry 5

Ubisoft je najavio da će Far Cry 5: Hours of Darkness DLC biti dostupan od 5. juna na svim platformama.

Gaming | IT SVET | 29.05.2018

Ubisoft je najavio da će Far Cry 5: Hours of Darkness DLC biti dostupan od 5. juna na svim platformama.

Ovoga puta idete nazad u vreme i koračate stopama Wendell "Red" Redler-a iz Hope County, koji mora pronaći i spasiti ostale iz njegovog tima od neprijateljskih sila tokom vijetnamskog rata.

Hours of Darkness se može kupiti kao standalone DLC ili kao deo Far Cry 5 Season Pass i Gold Edition.

Far Cry 5: Hours of Darkness transportuje igrače u ratom razoren Vijetnam dok doživljaju put Wendell Redler-a iz glavne kampanje Far Cry 5.

Bilo da igrate online co-op ili solo, Hours of Darkness transportuje igrače iz ruralne Montane do opasne džungle gde će morati da spasu zarobljene kolege iz tima, pustoše Viet Cong i severno vijetnamsku vojsku, i bore se da stignu nazad ka svome domu.

Prva DLC avantura će posedovati novu opremu i mogućnosti, kao i dva nova moda za igranje koji će biti otključani nakon završetka Hours of Darkness: Survivor Mode, samim tim davajući igračima ograničeni load out, dok im Action Movie Mode daje odrešene ruke.

Rame uz rame sa DLC-om, svi Far Cry 5 igrači će imati pristup novim dodacima sa vijetnamskom tematikom u Far Cry Arcade-u, koji je počeo 24. maja. Graditelji mapa će biti u prilici da integrišu ove dodatke u svoje postojeće mape ili da pak kreiraju nove koje su fokusirane na Hours of Darkness tematiku.

Svi budući DLC-evi koji takođe sadrže tematske dodatke će biti dodati potpuno besplatno u Far Cry Arcade. Nakon ovog DLC-a, pred nama su dve nove avanture, Lost on Mars, kao i Dead Living Zombies, koji će biti predstavljeni u julu i avgustu. Graditelji mapa će moći da kreiraju unikatna Far Cry Arcade iskustva uz još alata.Izvor: pcaxe.com |
⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.

    Niz budućih ekspanzija koje stižu za Battlefield 1

    EA je prikazao niz budućih ekspanzija koje stižu za Battlefield 1, među kojima je i In The Name of the Tsar. Drugi DLC za ovu igru će biti dostupan širom sveta za sve fanove ove igre 19. septembra, ali oni najvatreniji fanovi koji su kupili Premium Pass će uživati 5. septembra, i to uz HDR10 podršku...