PRONAĐI GRESKU


 

Drugi deo našeg istraživanja uklete trafo stanice sadrži jednu grešku pokušajte da je pronađete i možda baš VI osvojite misteriozni poklon koji ćemo poslati na VAŠU kućnu adresu u bilo kojoj državi da se nalazite.

 

Pravila način izvačenja:

-Pažljivo pogledajte video, u jednom delu videa je napravljena jedna namerna ili slučajna greška to procenite sami, pronađite tu grešku i ispod u kontakt formi nam objansite koja je to greška koju smo napravili, jedan random izvučen dobitnik sa tačnim odgovorom dobija jedan misteriozni poklon koji ćemo dostaviti na kućnu adresu sa besplatnom dostavom. Misteriozni poklon je moguće dostaviti u bilo kojoj državi, a ime dobitnika ili dobitnice ćemo objaviti u trećem delu istraživanja.

-Ako ste grešku pronašli zabranjeno je objavljivati je javno u komentarima videa, već nam grešku pošaljite isključivo preko kontakt forme ispod.

Kontakt e mail *:
Vaše IME I PREZIME *:
Adresa , poštanski broj, mesto , država, broj telefona *:
(Ovde podatke ćemo koristiti za dostavu misterioznog poklona)
Koju grešku u videu ste pronašli *:
Model mobilnog telefona koji trenutno koristite *:

⚠️ Trenutno imamo određenih poteškoća sa web sajtom, pa neki delovi ne rade kako treba kao što su RADIO STANICE koje su u MMEDIA MREŽI. Trenutno server koji emituje muziku na RADIO M STRANA nije u funkciji radimo na rešavanju ovog problema i očekujte  nas ponovo online. Za sada RADIO M DOMAĆA, RADIO M TJUB i RADIO M NARODNA su funkcionalne RADIO M STRANA za sada ne radi ni preko naših aplikacija niti direktno preko sajta. Ova radio stanica je potpuno isključena sa svih mreža i partnerskih sajtova na kojima se emitovala, radimo na rešavanju ovog problema i očekujte da se uskoro ponovo vrati online. Hvala na razumevanju.