Mmedia Mreža zvanični diskord server vam nudi mogućnost saradnje po principu uzajamnog promovisinja servera.
 

Na našem web sajtu u sekciji partneri i pod sekciji diskord partneri dobijate reklamnu promo stranicu sa jedinstvenim linkom po želji (mmediamreza.com/nazivpoizboru). Na partnerskoj stranici biće objavljene informacije o vašem serveru kao što su: opis, ime, slika i u suštini svrha vašeg servera, ovo je odlična prilika da ispromovište besplatno vaš server na domaćem portalu. Pored toga stranica će biti podeljena na svim našim platformama i partnerskim sajtovima koji imaju našu rss integraciju. Takođe vaša stranica sa informacijama o serveru biće prosleđena preko našeg push-up sistema obaveštavanja svim našim prijavljenim korisnicima na push sistem sajta.


Promo stranica je potpuno šerabilna što znači da će se vaš server lako prikazivati i indexirati na svim tražilicima kao što su google, bing, yahoo, yandex i sl. Ono što tražimo za uzvrat jeste da naš server postavite na viljivom mestu na vašem serveru kao što je poseban tekstualni kanalz za partnere ili slično.


Ako ste zainteresovani za ovakav vid saradnje, popunite podatke u formi ispod.

 


Kontakt mejl *:
Da li ste član Mmedia Mreža servera:

Vaš diskord nick sa tagom *:
Broj članova na diskordu *:
Detaljan opis vašeg diskord servera *:
Slika, Cover ili logo vašeg diskord servera:
Widged kod servera (Server Settings/Widget/Premade Widget):
ScreenShot mesta na kome ste istakli naš server:
Kako ste saznali za naš server *:


Ako ste označili preko nekog člana napišite kog:

⚠️ Trenutno imamo određenih poteškoća sa web sajtom, pa neki delovi ne rade kako treba kao što su RADIO STANICE koje su u MMEDIA MREŽI. Trenutno server koji emituje muziku na RADIO M STRANA nije u funkciji radimo na rešavanju ovog problema i očekujte  nas ponovo online. Za sada RADIO M DOMAĆA, RADIO M TJUB i RADIO M NARODNA su funkcionalne RADIO M STRANA za sada ne radi ni preko naših aplikacija niti direktno preko sajta. Ova radio stanica je potpuno isključena sa svih mreža i partnerskih sajtova na kojima se emitovala, radimo na rešavanju ovog problema i očekujte da se uskoro ponovo vrati online. Hvala na razumevanju.