Vaše Istinite priče

Da li ja sanjam?

Zdravo Nenade! Iako vidim da vise ne objavljujes "Vase istinite price" i vidim da ih na forumu vise nema,imam potrebu da ovo nekome ispricam jer meni niko ne veruje. Evo ovako prica glasi. Jednog dana,kad sam bila mala,otisli smo kod bake na groblje.

Vaše Istinite priče | Piše: Nikolina Kulačanin,Šid 01.12.2018

Ubrzo,kada smo krenuli kuci,svideo mi se cvet sa necijeg groba i ponela sam ga kuci. Majka to nije ni videla tako da sam ga ja i unela u kucu. E od tada je sve pocelo.

 

To vece,isla sam da spavam. Primetila sam da mi se od tog trenutka desavaju "rupe u vremenu" i bukvalno pogledam na sat npr. sada je 14:15, posle 5min bude 17:45.Kao sto sam rekla,otisla sam da spavam i neko lupanje me je budilo. Brat je bio budan idalje. To lupanje ne prestaje. Onda sam odlucila da pitam brata da li i on cuje isto, a lupanje prestane! Sa tavana dolaze cudni zvuci.

 

U kupatilu se gase svetla. U kuhinji padaju serpe i kasike a unutra nikoga nema!Konacno sam zaspala. U snu mi je zena sa tog groba odakle sam uzela cvet govorila:"Vrati ili plati!" Nisam mogla da verujem cak ni u snu,trgla sam se istog trenutka i vrisnula.Ali me niko nije cuo! Ja ne razumem sta mi se to desava. Zapalila sam cvet i pepeo bacila, iako sam bila vrlo mala,zanimale su me paranormalne stvari i otprilike sam znala sta treba da uradim.Ubrzo nakon toga,deda je preminuo u mojoj kuci,odnosno tatinoj sobi.Od tada je jos gore.Neko nam hoda po dvoristu,cuje se skripa laminata u vidu koraka,kada udjem u kupatilo a ne zelim da upalim svetlo vrata mi se sama od sebe zalupe,a nigde nema promaje niti otvorenih prozora.

 

Stalno sanjam kosmare,nikada lepe snove.Dogadjaju mi se nesrece,vidjam siluete zena po coskovima sobe.Ne spavam nocima. Ali ne plasim se nikad,kao da znam da je neko tu i kao da sam vec navikla da osetim necije prisustvo.Ne bih vise duzila,ima dosta da se isprica..Nadam se da cete mi verovati,ova prica je od prvog pa do poslednjeg slova cista istina.Ali na vama je da li cete mi verovati.Veliki pozdrav i hvala sto ste me saslusali!