Ludi svet

Napravili cestu na vrhu zgrade, pokušajte iz prve pogoditi gdje

Aj’, za pet minuta na zgradi, idemo đir s autom – vjerojatno zvuči dogovor stanovnika jednog kvarta u kineskom Chongqingu

Ludi svet | Zabava - Teme | 29.06.2017

Aj’, za pet minuta na zgradi, idemo đir s autom – vjerojatno zvuči dogovor stanovnika jednog kvarta u kineskom Chongqingu, prenosi 24 sata.hr.

Dobro ste pročitali, ekipa se nađe na vrhu zgrade i vozika autima. Poznato je da kineski graditelji idu korak dalje sa svojim građevinskim idejama, ali ova je jedna od najfascinantnijih dosad. Cesta s dvije trake i parkingom na vrhu zgrade ostavlja bez teksta svaki put kad pogledate fotografije i videozapise, no ostaje pitanje – kako se stanari odnose prema buci koja im svakodnevno “visi nad glavom”?

Bilo kako bilo, gradske vlasti ovu zgradu predstavljaju kao savršen primjer modernog i potpunog iskorištavanja gradskog prostora, a Chongqing je poznat po svojim neobičnim zgradama. Primjerice, prisjetite se one kroz koju prolazi vozIzvor: http://www.nnv.ba |
⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.