", "url" : "/blog/sad_vojska_opkolila_nlo/2016-08-19-11", "publisher" : { "@type" : "Organization", "name" : "Mmedia Mreža", }, "aggregateRating" : { "@type" : "AggregateRating", "ratingValue" : "0", "bestRating" : "5", "worstRating" : "0", "ratingCount" : "0" } }

NLO - UFO

SAD: Vojska opkolila NLO

| 19.08.2016

 

Snimak je osvanuo na Youtube-u i navodno svedoči o NLO koji je snimljen 9.jula 2012.godine, a pritom su ih okružili vojni avioni i helikopteri

Drama u Holivudu! Nije u pitanju novi film, već su stanovnici poznate četvrti u Los Anđelesu uznemireni jer su nedvno uočili nepoznate letilice na nebu za koje se sumnja da su NLO.

Snimak je osvanuo na Youtube-u navodno svedoči o NLO koji je snimljen 9.jula 2012.godine, a pritom su ih okružili vojni avioni i helikopteri.

Svedoci i autori snimka tvrde da su prvo zapazili neobičnu pojavu na nebu, a na nju je brzo reagovala i vojska koja je u obilazak poslala nekoliko letelica.

Očevidci tvrde da sigurno nije reč o našim letelicama, jer se kretanje nepoznatih objekata uveliko razlikuje od kretanja aviona i helikoptera koji su ih okruživali.

 | Video: https://s3.postimg.org/714d2qok3/Screenshot_20.png
test.