Strašne Priče

MINI HOROR PRIČE KOJE SU UŽASNIJE OD SVAKOG FILMA

Bićete iznenađeni koliko moćne i zastrašujuće rečenice mogu da budu Bez obzira da li je reč o filmu ili jutjub snimku, horor se rađa u nekoliko kratkih sekundi od trenutka kada publika očekuje jedno, a završava se tako što dobija nešto mnogo zlokobno zauzvrat.

Strašne Priče | 11.11.2016

Bićete iznenađeni koliko moćne i zastrašujuće rečenice mogu da budu Bez obzira da li je reč o filmu ili jutjub snimku, horor se rađa u nekoliko kratkih sekundi od trenutka kada publika očekuje jedno, a završava se tako što dobija nešto mnogo zlokobno zauzvrat. To je upravo ono šta se dešava u ovim jezivim horor rečenicama. Bićete iznenađeni koliko moćne i zastrašujuće rečenice mogu da budu. 1. "Iscereno lice zurilo je u mene iz tame izvan mog prozora spavaće sobe. Živim na 14. spratu."



2. " Probudilo me je lupkanje po staklu.U početku sam mislio da je to od grane na prozoru...a onda sam shvatio da zvuk dolazi iz ogledala."



3. " Moja ćerka ne prestaje da plače i vrišti u sred noći. Ja posetim njen grob i pitam je da prestane, ali to ne pomaže."





4. "Upravo sam video svoj odraz u ogledalu kako je trepnuo."





5. "Taman počinjete da upadate u bezbrižan san kada čujete da neko šapuće vaše ime. Živite sami."





"Sve vreme mog života kao samca u ovoj kući, kunem se Bogom više sam vrata zatvorio nego što sam otvorio."





"Poljubio sam ženu i ćerku za laku noć. Kada sam se probudio, bio sam u sobi sa obloženim zidovima, a sestre su mi govorile da je sve to samo san."





"Uvek sam mislio da moja mačka ima problem sa zveranjem. Uvek mi je fiksirala lice pogledom. Sve do jednog dana kada sam shvatio da ona gleda iza mene."





"Moja sestra kaže da je ubila mama. Mama kaže da ja nemam sestru."





"Čujete svoju majku kako vas zove u kuhinju. Dok silazite niz stepenice, čujete šapat iz ormana koji govori: Ne idi tamo dole, dušo. I ja sam to čula!"





"Radite sami u noćnoj smeni. Odjednom pojavljuje se lice na bezbednosnim kamerama u podrumu."





Mislimo da je razlog zašto su ove super kratke priče tako strašne je isti kao što je ajkula iz filma "Jaws" strašna: što manje vidiš čudovišta, to više um popunjava praznine sa strahom. Izvini Stiven King, imamo mnogo efikasniji način da sada dobijemo naše uzbuđenje.



test.