YouTube Vesti

Ilija BENJAK - TRAJNO ugašen kanal (FOTO) #benjakfamily

Popularni YouTuber Ilija Benjak koji je svoju YouTube karijeru započeo kao gamer.  A veliku popularnost je dobio kada je krenuo sa snimanjem rekacija i mišljenja vezanih za razne YouTubere. Nažalost zbog uzastopnog kršenja smernica zajednice njegov YouTube kanal je trajno izbrisan.

YouTube Vesti | YouTube svet | 01.06.2018

Popularni YouTuber Ilija Benjak koji je svoju YouTube karijeru započeo kao gamer. 

Veliku popularnost je dobio kada je krenuo sa snimanjem rekacija i mišljenja vezanih za razne YouTubere. Nažalost zbog uzastopnog kršenja smernica zajednice njegov YouTube kanal je trajno izbrisan.

 

Hteo bih da se zahvalim vama svima, dobri ili loši, kako god da je bilo, hvala vam, na svakom pogledu podrške, hvala vama svima koje sam upoznao, hvala mojim kolegama, braci, drugovima, svima vama koji ste bili uz mene, probao sam da vam pokažem normalne stvari, nadam se da su neki uvideli poentu klipova, drago mi je da sam bar neki trag ostavio iza sebe, svaka priča ima svoj kraj, tako i ova naša, hvala vam, #benjakfamily bili i ostali !

-Rekao je Ilija na svojoj fan strani.

 

 

 

Hteo bih da se zahvalim vama svima, dobri ili loši, kako god da je bilo, hvala vam, na svakom pogledu podrške, hvala...

Posted by Ilija Benjak on Friday, June 1, 2018

 

 Nadamo se da će se ILIJA vratiti sa novim kanalom do tada nam ostaje da čekamo.Izvor: YouTube | Foto: FB / ilijabenjakofficialpage