YouTube Drame

Istina je: Nikola Jovanović poznatiji kao NIXA ZIZU produžio je noge i lažirao nesreću!

Nikola Jovanović koji je navodno imao stravičnu nesreću kada je šetajući pokraj puta dobio udar vozila koje ga je skoro ostavilo paralizovanog. Nixa je proveo u bolnici skoro godinu dana, u nenormalnim bolovima sa jako lošom medicinskom negom kako je ispričao u jednom od svojih videa medicinske sestre nisu čak htele ni da mu daju tablete protiv bolova.

YouTube Vesti, YouTube Drame, Vesti o Youtuberima | YouTube svet | 10.10.2019

YouTuber Nikola Jovanovic poznatiji kao NIXA ZIZU,  koji je pre dve godine doživeo stravičnu nesreću zbog koje je zamalo ostao paralizovan, ispostavlja se da se nesreća nije ni dogodila i da je sve bilo lažirano.


U prvim mesecima njegovog oporavka on je potpuno izgubio osećaj u nogama i praktično je bio nepokretan, u jednom od svojih videa je ček i rekao da mu nije jasno kako drugi mogu da hodaju a on ne. Kako je oporavak tekao i nakon fizikalne terapije osećaj u nogama mu se povratio i Nikola je uspeo da ponovo hoda. Danas Nikola ima potpunu funkciju stopala i nogu.

Nekoliko meseci kasnije na YouTube-u se povela polemika oko toga da li se nesreća zaista dogodila, a onda se odjednom poznati youtuber ILIJA BENJAK pojavio sa pričom da je sve bilo lažirano i da je zapravo Nikola išao na produžavanju nogu, tako što je išao na posebni zahvat gde su lekari morali da mu polome obe noge da bi kasnije kroz zahvat dobio na visi kada mu sve zaraste. 

Kasnije je ta priča morala da bude zataškana jer kako nam je izvor javio ILIJA BENJAK je primao stravične pretnje da celu priču zataška i ispriča da je sve oko produžavanja visine izmislio kako bi dobio preglede. 

Skoro godinu dana kasnije NIKOLA JOVANOVIĆ sam sebe demantuje objavljujući sliku na instagramu gde se jasno vidi da aludira na to da je dobio nekoliko centimetara na visini.

U opisu jasno stavlja do znanja da je nekako magično porastao za SEDAM CENTIMETARA.. U opisu je ostavio:

'''Pazite sad nakon nekoliko sati ili dana kako cu da "prozuknem" u internet vestima u srbiji.
Poslacu im razne slike jer posle 3 godine vreme je da pokazem sta sam jos experimentisao na sebi. Da se ne pitate odakle toliko znam o vezbanju.


Stalno mi pricaju o nekim transofmacijama a meni je to u vecini slucajeva smesno jer menjanje tela misici salo i to je u sustini lako. Ovo je nesto sto menja citavu fiziku tela i nesto za cime svi mali ljudi vape. Samo mi nije jasno kako vi moji fanovi nista niste provalili. Mozda niste toliko zagledali.'''


U VIDEU koji je objavio ILIJA BENJAK jasno možete čuti NIXU kako mu preti i govori kako se nesreća dogodila i da nije bio ni na kakvo produžavanje nogu... 


Postavlja se pitanje ako je to istina kako je onda magično porastao?