Vesti o Youtuberima

IShowSpeed: Youtuber između Popularnosti i Skandala pokazao bananu u LIVE STREAMU

Kada se previše uzbudite tokom strima, dešava se da pokažate više nego što treba!

Vesti o Youtuberima | YouTube svet | 28.08.2023

IShowSpeed je postao ime koje je poznato mnogim ljubiteljima YouTube platforme. Njegova prisutnost i sadržaj privukli su pažnju velikog broja gledalaca širom sveta. Međutim, kao i sa mnogim poznatim osobama, popularnost dolazi sa svojim izazovima i kontroverzama. U ovom članku, istražujemo život i karijeru IShowSpeed-a, kao i jedan od skandala koji je potresao njegovu zajednicu.

 

Ko je IShowSpeed:


IShowSpeed, pravo ime John, postao je popularan na YouTube platformi zbog svojih video sadržaja koji se uglavnom fokusiraju na video igre. Njegovi klipovi često sadrže zabavne komentare, reakcije i vodiče za različite video igre. Njegov harizmatičan nastup i angažovanje sa svojom publikom doprineli su rastućem broju pretplatnika na njegovom kanalu.

 

Uspon i Popularnost:

Tokom svoje karijere, IShowSpeed je postigao impresivan broj pregleda i pretplatnika, čineći ga jednim od poznatijih Youtubera u zajednici posvećenoj gejmingu. Njegova autentičnost i odnos sa publikom omogućili su mu da izgradi lojalnu bazu obožavalaca.

 

 

Skandal:

Tokom jednog od lajvova ovaj popularni influenser je igrao horor igricu u kojoj se jako uplašio pa povodom toga krenuo da se glupira u njegovom stilu. Ono što je usledio nakon toga obzirom da je youtuber bio u boksericama koje su sa prednje strane imale prorez za dugmad. U trenutku gluiranja njegov polni organ je izleteo kroz otvor u sred lajva pa su njegovi gledaoci pored njega uspeli da se upoznaju i sa njegovim komadom mesa.Ubrzo je cela stvar završila na društvenoj mreži X (iks bivši twitter), a on se nakon toga izvinio publici. Ono što je zanimljivo osim toga što mu je banana izletela u sred lajva je to da po AMERIČKOM zakonu  pokazivanje polnog organa u javnosti pred maloletnicima bilo to slučajno ili namerno je kažnjivo zakonom pa mu zbog ovoga preti zatvorska kazna sobzirom da je publika koja ga je gledala u tom trenutku bila većinom ispod 18 godina.

Takođe YouTube je dao izjavu da mu kanal neće biti suspendovan zbog ovog incidenta jer se ovo pokazivanje intimnih delova dogodilo slučajno. Skandalozni video pogledajte ovde.

 ⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.