Tiktokeri

Poznati SRPSKI youtuber LAZAR FILIPOVIĆ pokazao svoj PONOS! (VIDEO)

Slučajno ili namerno internetom kruži snimak poznatog tiktokera LAZARA FILIPOVIĆA koji masturbira uživo na chat striming servisu.

Tiktokeri | YouTube svet | 27.08.2023

Na jednom od najpoznatijih nasumičnih video chatova, poput omegle i ome.tv. Na takozvanom video chatu za odrasle po imenu dirtyroulette koji funkcioniše slično kao OME.TV samo što je namenjen za odrasle.


Dirtyroulette je sajt na kome možete masturbirati ili raditi određene stvari za odrasle u društvu drugih ljudi, poznati tiktoker LAZAR FILIPOVIĆ se naivno oprobao na tom sajtu i nažalost završio viralno na društvenim mrežama.


Ovaj proslavljeni SRPSKI TIKTOKER odlučio je da se samozadovolji upravo preko ovog sajta dok su drugi mogli to uživo da gledaju.


Neko je to zloupotrebio, snimio i ''okačio'' javno na društvene mreže. Pa se snimak Lazara Filipovića kako šamara majmuna pojavio na društvenoj mreži IKS (bivši twitter), a ubrzo i na ostale društvene mreže pa čak i na sajtovima za odrasle.


Mnogi poznati influenseri su na jako ružan način iskoristili ovaj snimak kako bi dobili par lajkova, dok su neki poput Bake Praseta, Simija i drugih pružili  podršku Lazaru.Zanimljivo je to da dok je Lazar krunio svoj kukuruz uživo nije se ni potrudio da sakrije svoju facu iako je očigledno da će ga svi prepozanti, pa se pitamo da li je to namerno napravio.


Još zanimljivija činjenica je ta da sobzirom da se na snimku vidi da je dobio 132 srca od strane gledalaca, to znači da ga je te večeri dok je bambusao kobaju videlo minimalno STO TRIDESET DVOJE koji su mu dali srce a na tom sajtu srce označava da im se jako dopada to što vide, pa se postavlja pitanje koliko ga je onda videlo onih koji mu nisu dali srce i kada je video da dobija srca zašto nije makar malkice se potrudio da sakrije facu jer previše je očigledno da će neko screenshotovati ili snimiti taj spektakularni događaj ljuštenja banane TIKTOKERA koji je extremno poznat.


Bilo kako bilo LAZAR se povodom toga nije oglasio, a realno gledano nema ni čega da se stidi, pa kao što je KALINIĆ rekao kada je njegov snimak izašao ''ko hoće da čestita, neka čestita'' :) Ipak svi mi imamo iste potrebe, možda ne radimo to ovako javno kao LAKI, ali dobro svakako ovo mu je samo donelo dodatnu popularnost. Snimak je jedan od najgledanijih na društvenoj mreži X!
 


⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.