YouTube Drame

Voditeljke napustile studio zbog ovog poznatog JUTJUBERA! (VIDEO)

Nikola Jovanović poznat javnosti kao NIXA ZIZU, posle strašnih uvreda celom ženskom rodu naterao je voditeljke emisije da napuste sutudio.

YouTube Drame, Vesti o Youtuberima | YouTube svet | 08.04.2021

Nikola Jovanović gostujući u emisiji na televiziji HYPE sa kojom je imao exluzivnu saradnju i ugovor gde je pozvan da govori o temama o zdravom životu, vežbanju i fitnesu u jednom trenutku  skrenuo je sa teme zbog koje je pozvan i otišao u totalno pogrešnom smeru.

Mlade voditeljke ove emisije nisu uspele da ga vrate na temu zbog koje je pozvan i emisija je otišla u potpuno pogrešnom smeru. Voditeljka Jovana zgranuta njegovim odgovorima i ponašanjem je napustila svoju emisiju,  a ubrzo nakon toga joj se pridružila koleginica koja iz solidarnosti prema ženama je ostavila Nikolu samog u studiju.
 

Jutjuber i trener Nikola Jovanović, poznat kao Nixa Zizu, zgranuo je javnost kada je u emisiji na "Hajp" televiziji izgovorio skandalozne izjave na temu seksualnog nasilja i zlostavljanja.
 

Naime, on je pred voditeljkama Milicom Vukliš i Jovanom Andrejić rekao da su žene krive ako su doživele seksualno zlostavljanje.