YouTube Novosti

DaVinchi Resolve - Profesionalan i jednostavan video editor!

U prethodnom postu sam pomenuo tri video editora, dakle sada je došao red na mog favorita.
DaVinchi Resolve, ne samo da kida što se tiče čistog edita, već je i besplatan, mogu vam reći da se ovaj program koristi za filmove, i da je bukvalni "šah-mat"  konkurenciji!
 

YouTube Vesti, IT Svet, Aplikacije, YouTube Drame, YouTube Novosti, Vesti o Youtuberima, Intervjui sa YouTuberima, YouTube alati i saveti | YouTube svet | Piše: Milan - IT'S ME 15.02.2020

Tranzicije, efekti, grafika, to su samo neke od prednosti ovog editing programa, međutim, i u ostalim editorima možete raditi dobre efekte, tranzicije, i tome slično.
 
- Pa šta onda razlikuje DaVinchi Resolve od ostalih?

- DaVinchi Resolve, moze da se pohvali interfejsom koji je "User Friendly" , to znači da je intuitivan, i da je lako savladati rad u programu.
Takođe, ono što odvaja DaVinchi Resolve, od ostalih je i njegova moć editovanja boja, razgovarao sam sa mnogim ljudima koji su veliki
profesionalci u svetu edita, i svi su rekli: "Premiere kida, ali ništa ne može pobediti DaVinchi Resolve-a,  u korekciji boja"!

Ostale prednosti su: Vrlo je pouzdan, ne baguje, vrlo je kompatibilan sa svim platformama, brzo exportuje (zavisi od vešeg računara), imam mogućnost direktnog uploada na neku mrežu, ima česti update, itd.

Nije dostupan za android telefone!