YouTube Drame

Poznata i šarmantna KRUŠEVLJANKA, pevačica MILICA TODOROVIĆ brutalno prozvala JUTJUBERA!

Milica Todorović (30) pobesnela je zbog izjava izvesnog Nikole Jovanovića, poznatijeg kao Jutjuber i trener Nixa Zizu, koji je u emisiji izneo šokantne stavove na temu ponašanja žena i muškaraca prema njima.

YouTube Vesti, YouTube Drame, Vesti o Youtuberima | YouTube svet | 08.04.2021

Pevačica je jedna od mnogih koji su reagovali na izjave Jutjubera

A jadan... Mukica... Što li ga je karma ovako uje**la? Krivo si ti prošao kroz prošli život, pa si sada samo za higijenski odstrel, da prosto sprečimo dalje razmnožavanje ovakvih ameba. Sram te bilo! - napisala je Milica.U nastavku pročitajte neke od skandaloznih izjava kojima je Jovanović razbesneo javnost.

- Moramo da pričamo o tome zašto se desi nasilje i kako se desi. To što ima ili nema prava ne znači da ti nisi kriva.

- Kažu, zlostavljao me posle dve godine ili pet godine. Ili, "ja sam došla kod njega uveče, on je počeo da me bije". Ma, nemoj!

- Kad dođeš kod muškarca, ti treba da znaš da ako ne daš njemu ono što on hoće, da si ti već u velikom problemu. Ti si slabiji pol i ti si slabija od njega. 
 

- Morate, žene, da ramislite malo sa kim se viđate i zašto se viđate. Znači, nemojte da idete kod nekoga u kola, u deset sati uveče, ako vas zove, naročito ako je stariji od vas. Taj znate šta već hoće od vas.


 

- Svaki muškarac ženu gleda kao seksualni objekat, prvenstveno. Njega ne zanima šta si, ko si i tako dalje. Tako da, ako naletiš na neku budalu koja je u tom trenutku pijana, drogirana, a ti ideš takva ulicom, sama, znači ti si isto kriva. Kriva si ti što si prošla tu i kriv je on, nije on samo kriv.

 

- Nema tu "ne". Nemojte da se upoznajete sa nekim, osim na javnom mestu, koga ne znate, i nemojte da idete kod njega u stan, ako hoćete da se sačuvate. A, ako idete već kod njega u stan, znate šta morate da uradite ili nemojte da idete kod njega. Istina boli, ali na početku. Kad shvatiš šta je istina, onda je to to.Izvor: https://www.telegraf.rs/ |