Ljubav i Sex

Da li ste čuli za letnji penis? Žene i muškarci su oduševljeni!!!

Krvne žile se u spolovilu na vrućini rašire, kao što se šire i tijekom seksualnog uzbuđenja. No ulazak u more djeluje sasvim suprotno na penis, toliko da je nekima i neugodno

Ljubav i Sex | 09.11.2018

Kao što hladnoća na penis djeluje tako da ga smanjuje, bilo da se radi o izloženosti hladnoj vodi ili hladnom zraku, tako i ljetna vrućina djeluje na njegovo povećanje. Tu pojavu neki nazivaju "ljetnim penisom".

S time se slaže i američki urolog dr. Dudley Danoff, autor knjige "The Ultimate Guide to Male Sexual Health".

 

- Visoke temperature doprinose širenju krvnih žila pa tako i širenju samog penisa. Postoji dobar razlog zašto parovi na medeni mjesec odlaze u toplije krajeve, a ne na Sjeverni pol - pojasnio je.

 

- Da ne bi bilo zabune, penis ljeti ne poraste, već se samo krvne žile u njemu mrvicu rašire, jer se tako tijelo bori s vrućinom. I to vam neće doprinijeti boljem performansu u krevetu, jer kada se radi o erekciji, spolovilo je tada rastegnuto maksimalno - pojasnila je dr. Sarah Jarvis, liječnica i klinička direktorica portala Patient.info.

Dodala je da se krvne žile u penisu na vrućini rašire, kao što se šire i tijekom seksualnog uzbuđenja, samo u manjem omjeru. Uz to, spolovilo na vrućini može izgledati blago ružičaste boje zbog sve te dodatne krvi na njegovoj površini, prenosi The Sun.