Vaše Istinite priče

Zamišljeni prijatelj moje sestre.

Zamišljeni prijatelj moje sestre stvarno postoji. Kuća horor.

Vaše Istinite priče | Mmedia Mreža | Piše: Sanja 12.08.2019

Ovako to se desilo pre par godina kada smo se preselili u drugu jako veliku kuću, na 1 pogled je bila bas super, moja mala sestra je tada imala nekih 3 godine nije išla ni u vrtić. Ali kako smo ušli u tu kuću ona je dobila zamišljenog prijatelja, svi smo mislili da je to slatko na pocetku.ali odjednom je krenula da priča užasne stvari i da dolazi u 12 uveče na gornji sprat kada legnemo u krevet i govori Nam "KADA ZASPITE UZEĆU NOZ I ODSECICU VAM GLAVE ZAKOPACU VAŠE TELO U ŠUMI "(pritom nije ni gledala crtaće niti se igrala sa drugom decom da naglasim)


posle toga počeli su veći užasi oko 00-3 ujutru smo čule muziku klavira i plac bebe (nije bilo kuće u blizini uopšte), ali kada bi upalila svetlo i probudila sve ona bi nestala u potpunosti. onda moja sestra je počela u pola noći da zuri u mračnom ćošku....čas je uzimala nož stalno I skrivala ga. Jednom kada sam je pazila nju je nesto povuklo iz kreveta ko da je na sliku budi ona je počela da plače i da priča sama sa sobom kako ne želi mamu da ubije i da zapali kuću, kada sam je pitala šta to priča rekla je da njen ZAMIŠLJENI PRIJATELJ je tera na sve to, opisala mi ga je kao malu devojčicu sa velikim crnim očima i dugom crnom kosom...


Ona nije smela da priča o njemu kada je u prisustvu toga,(kada smo otišle na odmor samo ja i ona pitala sam je jednom da li je tu sa nama ona je rekla da je otišao da poseti ostale 2 sestre koje su ostale kući, kasnije tog dana sam je pitala da li se vratio ona mi je detaljno opisala šta su radile njih dve istog momenta sam ih nazvala da proverim i sve je bila istina tačno sve se desilo šta je ona rekla odmah smo se spakovala I krenule kući. Sutradan sam pronašla tajnu sobu u kući gde su bili sve novine kako su deca ubili svoju porodicu već nizom generacija,bilo je puno krstova koji su okrenuti naopačke pisano nešto po podu, posle 3 dana smo se preselili I nikada više nije pomenula zamišljenog prijatelja niti ga se seća da ga je nekada imala.

Izvor: Moje iskustvo | Foto: Google