Vaše Istinite priče

Ukleti Orman

Veliki sam ljubitelj horora.Uvek sam zelela nekoga da uplasim i uvek mastala kako izgledaju netrprirodne stvari. Mozda i fantaziram i mozda mi se pricinjavaju stvari ali sam sigurna da je neka zla sila bila u mom ormanu!

Vaše Istinite priče | Mmedia Mreža | Piše: Ana 10.05.2017

Gledala sam da se bavis uvrtim stvarima i htela sam da ti napisem sta se meni dogodilo,i ako je nekako moguce neko da mi pomogne... Ostavi me anonimnu.

Imam jedan orman od 13 godine,koji sam dobila kada sam se uselila u novu kucu blizu Vranja. Oduvek mi se taj orman nije svidjao jer sam uvek gledala u njega jer sam videla da nesto nije u redu sa njim. Ponekad bi nesto suskalo,zvockalo i pomeralo. Nekoliko puta mi se ucinilo da se neko unutra skriva ali kada bih pozvala oca da proveri,nicega ne bi bilo. Kako sam prvi dan ubacivala stvari u njega osecala sam neki smrad koji je dolazio iz njega. Iskreno sam mislila da se neko skriva u njemu jer sam ljubitelj horora i cesto se desava sa smrad prouzrokuje neku silu. Sada bih mislila da umisljam da je neko u njemu ali... Nekoliko nedelja pre ,oko pola 2 sam se vratila iz grada onako bas umorna i neispavana jer sam ustala ranije nego inace zbog slavlja oko prvog Maja. Kada sam usla u moju sobu ucinilo mi se da vidim neku senku da ulazi u moj ormar. Odmah sam upalila svetlo i nicega nije bilo. Zatim sam se umila i usla u sobu,stavila (zbog sigurnosti)popreko sipku oko oba dve hvataljke za ormar i legla u krevet. Nakon par sati sam se probudila i nisam mogla da se pomeram. Cula sam razne zvuke poput grebanja noktima ,lupanje i snažno disanje nekog coveka. Nakon toga stariji covek izlazi iz ormara i velikim sakama prilazi meni mumlajuci nesto. Toliko sam se prestravila da sam pocela da placem od straha jer sam mislila da imam paralizu sna. Covek je imao crno lice i nisam videla kako izgleda. Krenulo je da me gusi i da ne mogu lepo da dišem. Kada je prisao 1m od mene ja sam odjednom ustala i krenula da vristim najace koliko sam mogla. Roditelji su dotrcali uplašeni i zurili su u mene. Kada sam im rekla sta mi se dogodilo samo su rekli da sam lose sanjala i da prespavam sa njima iako imam 17 godina. Nisam ni bacala pogled na orman. Ujutru kada sam dosla u sobu videla sam da je sipka na podu i da je orman malo odskrinut. Odmah sam pitala roditelje da li su prilazili ormanu,oni su mi rekli da nisu ustajali iz kreveta od sinoc. Pomislili su da pocinjem da ludim i da me vode kod psihijatra jer previse gledam filmove.Znala sam da to nije bio san vec stvarnost. Odmah sam izbacila orman jer nisam zelela vise tako nesto da mi se desi. Od tada nema neprijatnog mirisa i senke. Od tada je sve u redu.

⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.