Vaše Istinite priče

Ukleta igra-Tapsi zmurke

Ovo je moje iskustvo.

Vaše Istinite priče | Mmedia Mreža | 27.10.2018

Sigurno je vecina vas pratila film The Conjuring (Prizivanje zla1 deo) gde deca igraju igru koja se zove "Tapsi zmurke"

KAKO SE IGRA OVA IGRA?
Jednostavno je treba da vas ima sto vise i da je kuca dosta velika za ovu igru.
Na pocetku igre se odabere jedan koji ce da zmuri a ostali se sakrivaju,tom koji zmuri stavlja se sal preko ociju i u kuci se gase sva svetla naravno igra se igra uvece a ne po danu.

Cilj igre je da taj sto zmuri nadje jednog igraca i mora da pogodi koji je to da bi dalje taj zmurio ukoliko ne moze da ih nadje njegovo je da kaze "Prvi put" ostali igraci moraju da pljesnu 1 kako bi se ona lakse orjentisao i dosao do jednog od njih.Taj koji zmuri ima pravo na 3 puta da trazi da pljesnu.

Mnogi pricaju kako posle duzeg vremena igranja ove igre imate osecaj kao da ima nevidljivih igraca i kao da imate osecaj prisutnosti natprirodnih sila.
Meni se to i desilo kada sam uzeo sal da zmurim i trazim ostale igrace u jednu od soba kada sam usao imao sam osecaj kao da 2 nevidljive osobe stoje ispred mene ali od drustva niko nije bio na krevetu nego u cosku su bile sestra i drugarica koje su posle tvrdile da su cule korake u sobi ali niko nije usao za njima bile su same u sobi za vreme te partije.

Posle par rundi desilo se svma isto svako od nas je imao ocecaj prisutnosti naptrirodnih sila a najvise u jednoj sobi.Gde smo bili sakriveni moj drug i ja i lampa na zidu koja stoji kao da je zatreperila.Kada smo zavrsili tu partiju prisao sam i stavio prst na nju ali ona je opet zatreperila.Drug i ja smo bili dalje od nje i to se desilo niko nije bio sa nama u sobi i ta lampa je zatreperila ali niko je nije dirao dok je trajala patija zmurke.
Posle igre odlucili smo upaliti svecu i prizivati duhove tu.Jedan od drugova je osetio da mu neko pomera majicu,u ormaru se culo lupkanje koje smo svi culi kada smo prizivali duhove.

Kada smo zavrsili sa prizivanjem sestra u jednom cosku kao da je videla senku da je prosla
a posle na ormaru smo vikoso videli decije tragove ruku koje ni jedno malo dete nije moglo da dohvati.

Ovu pricu ti salju: Stefan Regojevic,Anja Regojevic,Dragana Zubac,Srdjan Beric i Vasa MIlkov.
Veliki pozdrav za sve gledaoce MMedia Mreze a poseban pozdrav za tebe Nenade !


⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.