Vaše Istinite priče

Susret sa demonom

Da li verujete u paranormalne stvari, demone duhove? Ako ne ova prica vam mozda promeni misljenje jer se u stvarnom zivotu jedan decko susreo sa samim demonom

Vaše Istinite priče | Mmedia Mreža | Piše: Filip 01.12.2018

Pozdrav Nenade dolazim iz Kladova ovo sto cu sada ispricati desilo se mome drugu u selu Velesnica, ne znam da li ce iko poverovati u ovo sto cu vam reci ali moji drugari se cesto susrecu sa dogadjajima koje je tesko objasniti, jer mi uglavnom pricamo o paranormalnim stvarima, demonima, duhovima sto i ne valja ali nebitno sada to nego da predjem na pricu.

 


Bila je noc skoro 00:00 tada uglavnom i pocinju paranormalni dogadjaji, moj drug ulazi u sobu svetla su bila ugasena ali svetlost iz druge sobe dopire do sobe u kojoj je on usao i moze se jasno videti. Kada se udje u sobu odma sa leve strane od vrata ima stocic na kome stoji malo ogledalo cim je usao pogledao u njega i u ogledalu je video kako neko stoji iza njega i zajedno sa njim gleda u ogledalo. Ja sam mu rekao da je prosto nemoguce i da mu se mozda prividjalo zbog osvetljenja u sobi ali on meni tvrdi drugacije jer kada je ugledao kaze da se oko 10 sekundi nije pomerao vec je gledao u to sto je bilo iza njega,pocele su mu suze, noge su mu se preznojavale bio je u soku. E sada opis toga sto je bilo iza njega me je jos vise uplasilo. Kaze da je bio neki covek koji ima strasnu i jezivu facu i da je imao rogove, rekao sam mu da postoji mogucnost da ako ima rogove verovatnoce je da je to DEMON koji ima uvijene rogove kao koza on je tu poceo da muca i potvrdio mi je da je bas takve rogove i imao.

 


Mozda ovo deluje kao neka izmisljotina i da li je uopste moguce da se ovako nesto desi nekome ali licno ja mu verujem jer dok je pricao delovao je jako uplaseno.⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.