Vaše Istinite priče

Počeli smo tonuti u zemlju

Prije točno godinu dana mi se ovo dogodilo. Vozio sam se sa svojom obitelji kad smo stali na cestu no tad sam nešto primjetio počeli smo tonuti u zemlju. Kad smo krenuli cesta se smanjila onoliko koliko smo potonuli. Došli smo do moje bake itad smo tonuli ali samo dok sam ja bio vani kad sam ušao prestao sam tonuti. Bilo mi je čudno zato što nisam tonuo u kući zato što je na podu bio tepih.

Vaše Istinite priče | Mmedia Mreža | Piše: Anonimno 21.03.2018

Prije točno godinu dana mi se ovo dogodilo. Vozio sam se sa svojom obitelji kad smo stali na cestu no tad sam nešto primjetio počeli smo tonuti u zemlju. Kad smo krenuli cesta se smanjila onoliko koliko smo potonuli.

Došli smo do moje bake itad smo tonuli ali samo dok sam ja bio vani kad sam ušao prestao sam tonuti. Bilo mi je čudno zato što nisam tonuo u kući zato što je na podu bio tepih. Tad sam shvatio da nije problem u drugima nego u meni. Sad imam 11 godina i mogu kontrolirati kamen. Sad sam poznat,svi koji me prepoznaju uzmu najbliži kamen i donesu ga meni da ga zdrobim ili učinim da nestale,poleti.