Vaše Istinite priče

MRTVI NA TELEFONU

Jos od svoje treće godine cujem telefon u glavi po ceo dan svaki dan Taj telefon zvoni u mojoj glavi trpeo sa to nekako ali me je izludjivalo.

Vaše Istinite priče | Mmedia Mreža | Piše: Anonimno 20.02.2018

Jos od svoje treće godine cujem telefon u glavi po ceo dan svaki dan Taj telefon zvoni u mojoj glavi trpeo sa to nekako ali me je izludjivalo. Pokusao sam da kazem mami tati prijateljima ali mi niko nije verovao.

Vodili su me kod psihologa i on me je ubedjivao da umisljam. Ali nisam umisljao. Sada imam 13 godina i pre tri meseca sam shvatio da neumisljam to se dogodilo tog dana tog dana kada su se oni javili na telefon. Kada su se mrtvi javili na taj telefon koji nikad nije prestajao da zvoni.Igrao sam igrice i samo je prestao da zvoni onda se cuo dublji muski glas zdravo veljko.Kosi ti kako mi znas ime gdesi. Samo se blago nasmejao i rekao zar si me vec zaboravio.

 

A onda sam se setio taj glas vec sam ga negde cuo to to je bio moj deda ali on je preminuo kad sam ja imao samo 2 godine. Blago sam izgovorio deda a onda je progovorio vidis veljo jate gleda posmatram te svuda uvek sam tu. Noge su mi se odsekle od straha. Ka kako je ovo moguce kako ti mozes da me vidis i pricas samnom. Onda se samo nasmejao i prestalo je nisamcu nista ni glas ni telefon nista. Onda nakon nekih sat vremena opet je pocelo da zvoni zvonilo je nekih 5 minuta a onda se ona javila javila se moja mala sestra koju je Pre 2 godine brutalno ubio neki maniak. Poceo sam da place da govorim kako je ovo nemoguce. Pocela je da prica bato sta se dogadja zasto places. Nisam se mogao smiriti. Ubrzo je moja majka uletela u sobu i pocela da me tesi.

 

Pita sta se dogadja zasto toliko placem ja sam samo odgovorio cuo samj cuo sam svoju seku. Nakon toga sve vise sam mogao da ih cujem da pricam snjima cak i sad sada cujem svu milu seku.

Na vama je da odlucite dali cete mi verovati iči ne ali ja znam sta cujem