Društvene mreže

Facebook uvodi novu opciju za gledanje snimaka: Ovim potezom preti da "uništi" YouTube, Netflix i Twitter!

Facebook uvodi novu opciju za gledanje snimaka: Ovim potezom preti da "uništi" YouTube, Netflix i Twitter!

Društvene mreže | IT SVET | 25.12.2017

Društvena mreža Facebook uvodi opciju "Watch", namenjene gledanju uživo i snimljenih video klipova, što bi moglo da ugrozi druge servise za gledanje videa, kao što su TwitterYouTube i Netflix.
 

Korisnici Facebooka već gledaju znatan broj video materijala na toj mreži, ali uglavnom tokom pregleda aktivnosti i objava svojih prijatelja ili stranica koje prate.

Na Facebooku je i do sada postojala posebna sekcija za klipove, ali je u njoj uglavnom bio slučajni odabir "sugerisanih" videa.

Nova opcija "Watch" je nadogradnja te sekcije, a ideja je da se ljudima omogući da pronadju klipove i serije koje vole, da ih prate kad se objave nove epizode i komuniciraju s drugim fanovima.

Nova opcija danas je postala dostupna nekim korisnicima u SAD, a ostalima će biti uvođena vremenom.⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.