IT Svet

Polygram - nova društvena mreža sa prepoznavanjem lica

Ono čime može da se ponosi Polygram, nova društvena mreža, jeste detektovanje izraza lica koje dopušta svojim korisnicima da odgovore na poruke uz emotikone bazirane na njihovim izrazima lica.

IT Svet, Aplikacije | IT SVET | 29.08.2017

Ono čime može da se ponosi Polygram, nova društvena mreža, jeste detektovanje izraza lica koje dopušta svojim korisnicima da odgovore na poruke uz emotikone bazirane na njihovim izrazima lica. Polygram takođe omogućuje odabir između unikatnih "like" tastera, kao i brojne "reakcije" koje se mogu iskoristiti, a uključena je i opcija da se vidi povratna reakcija onih kojima je poslata poruka.

Pored emotikona kontrolisanih licem koje Polygram kreira putem neuronske mreže koja otkriva kretanje lica korisnika, a zatim bira emoji koji odgovara njihovoj reakciji - aplikacija nudi analitiku koja, na primer, može preneti podatke o tome gde se korisnik nalazi geografski i nudi demografske podatke.

Ostali dodaci koji su uključeni u aplikaciju su filteri koji unapređuju izgled korisnika, menjanje glasa kao i dodavanje stvari na sliku.

Ako pak želite da sakrijete neke slike od radoznalih očiju, aplikacija nudi "wipe-to-reveal" funkciju koja zahteva od korisnika da swipe-uju prikaz koji podseća na maglu kako bi se videla slika ispod, ali i ako i uspete da sklonite fragmente sa slike, primetićete da je sakrivena slika zamućena.

Kreatori ove aplikacije su opisali ceo proces u priloženom video materijalu.⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.