Legende i mitovi

Uginula kornjača koja na svom oklopu nosi zemljinu ploču

Džinovska kornjača koja je na svom oklopu nosi zemljinu ploču uginula je rano jutros. Sve svetske agencije su pod oznakom hitno prenele ovu vest koja je uzdrmala čitav svet.

Legende i mitovi, Hronika | Misteriozne teme | 18.05.2017

Džinovska kornjača koja je na svom oklopu nosi zemljinu ploču uginula je rano jutros. Sve svetske agencije su pod oznakom hitno prenele ovu vest koja je uzdrmala čitav svet.

“Ovo je strašno”, “Ovo je kraj sveta”, “Ja ne znam kao ćemo sada dalje” samo su neki od komentara koji su se mogli čuti od građana širom sveta.

Zbog novonastale situacije zakazan je hitan sastanak svetskih lidera, G8, G20, Trilateralne komisije, Bilderberg grupe. Tema ovog sastanke će biti kako da se prebrodi postojeća kriza.

Kako nezvanično saznajemo, jedno od mogućih rešenja je da ubuduće neka druga životinja na svojim leđima nosi zemljinu ploču ili da se uvede neka potpuno nerealna teorija poput one da je Zemlja lopta koja lebdi u vazduhu.

Koliko je ova vest pogodila stanovnike Zemlje pokazuju i brojne poruke koje su ostavljene na društvenim mrežama: “RIP Legendo”, “RIP Hvala ti za sve”, “RIP: Bog i dalje uzima samo najbolje”.Izvor: http://www.njuz.net/ |
⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.
Slenderman
Umm nerzumjem ovo moze li mi neko pojasniti surprised
  • 18.05.2017
HomemadeCancer
Koještarije...
  • 21.05.2017
Tinna
U biti Zemlja jer ravna a ne okrugla biggrin
  • 25.08.2017
Minilion
lel ako je zemlja ravna kako ako bi ja npr sada kreno iz srbije i pravo na zapad i za neko vreme bi se vratio opet na isto mesto kako to objasnjavas? da je ravna mi bi isli pravo isamo naleteli na rupu. Tako dok mi ovo neobjasnite ja cu i dalje da verujem da je zemlja okrugla smile
  • 09.09.2017
Bili007
uginula kornjaća,xax
  • 11.09.2017