Šta su push notifikacije? -To su kratka obaveštenja koje prikazuje vaš internet pretaživač chrome/opera/mozzila , one vam omogućavaju da uvek prvi saznate sve informacije sa našeg web sajta ili našeg jutjub kanala.  

 

Kako da se prijavim na push notifikacije Mmedia Mreža jutjub kanala? Ako želite da se prijavite na notifikacije vezane za naš jutjub kanal, to možete uraditi tako što posetite naš kanal LINK, i kliknete na zvonce pored dugmeta za prijavljivanje, nakon toga samo štiklirate da želite  da primate obaveštenja.

 

 

 

Kako da se prijavim za push notifikacije Mmedia Mreža web sajta? Ako želite da primate push notifikacije i od sa našeg web sajta i budete informisani o svim novim pričama i temema sa sajtu to možete uraditi na sledeći način, na vrhu sajta će vam se pojaviti sledeće:

 

 

U slučaju da vam se ovo ne pojavi, to znači da ste već prijavljeni na naše push notifikacije ili ste možda izabrali opciju da ne želite da primate notifikacije.

⚠️ Trenutno imamo određenih poteškoća sa web sajtom, pa neki delovi ne rade kako treba kao što su RADIO STANICE koje su u MMEDIA MREŽI. Trenutno server koji emituje muziku na RADIO M STRANA nije u funkciji radimo na rešavanju ovog problema i očekujte  nas ponovo online. Za sada RADIO M DOMAĆA, RADIO M TJUB i RADIO M NARODNA su funkcionalne RADIO M STRANA za sada ne radi ni preko naših aplikacija niti direktno preko sajta. Ova radio stanica je potpuno isključena sa svih mreža i partnerskih sajtova na kojima se emitovala, radimo na rešavanju ovog problema i očekujte da se uskoro ponovo vrati online. Hvala na razumevanju.