Strašne Priče

Strava u noći vještica

Strašne Priče | 19.08.2016

Utorak je. Noć vještica. Bundeve izrezbarene, vukovi zavijaju, duhovi tumaraju, ljudi se ševe na groblju, paraju munje, i skoro će pun mjesec.
Poštar Marko upravo je u takvim neljudskim uvjetima isporučivao pošiljku zagonetnom primaocu koji se nalazio u birtiji Happy Day. 
Nije znao što je u pošiljci, niti tko je primaoc, samo je znao da će ga dočekati na terasi zagonetni muškarac.
Približavao se Petrovoj bolnici preko puta koje se nalazi Happy Day.
Na terasi je vidio visoku siluetu, čovjeka koji je upravo gasio čik na podu. Prišao mu je i samo pružio paket na što ga je ovaj uzeo.
"Hvala", rekao je čovjek iz sjene.
Poštar Marko se taman krenuo zahvaliti kada je zasjala oštrica koja je u slijedećoj sekundi proparala njegovo grlo.
Stropoštao se na pod u lokvi krvi.
Od tada u Happy Dayu vlada nestašica žiže i nitko ne zna tko je taj zagonetni čovjek koji je  s njom nestao. Dan danas osjeća se njen miris na mjestu gdje se stropoštao poštar Marko. 
Vlada priča da svaku Noć Vještica poštar Marko hara terasom Happy Daya u potrazi za svojim ubojicom i osvetom.

No do dan danas izgleda da je ubijao samo krive ljude.
Lutka
Djevojčica po imenu Kristina, jako je voljela lutke i imala je kolekciju lutaka. Jednoga dana u njezinom gradu se otvorila prodavaonica lutaka. Osobito joj se svidjela jedna lutka koja je dizala ruku i imala ispružena dva prsta. Roditelji su udovoljili njenoj želji, ali pri kupnji, prodavačica im je rekla da ne smiju Kristinu ostaviti samu s lutkom! Roditelji to nisu shvaćali ozbiljno. Nakon nekoliko dana, roditelji su morali na poslovnu večeru. Kada su se vratili, čekao ih je zapanjujući prizor - mrtva djevojčica, njihova Kristina. Pokraj nje je bila polegnuta krvava lutka, koja je sada pokazivala tri ispružena prsta - treća žrtva!



| Video: https://s4.postimg.org/r9r85q6d9/Noc_vestica_02_1.jpg
test.