YouTube Vesti

Pewdiepie se oduševio srpskom horor igricom (VIDEO)

Scorn je trenutno u fazi testiranja, a PewDiePie je bio prilično oduševljen domaćom igricom koju je napravio Ebb Software studio iz Beograda

YouTube Vesti, Gaming | YouTube svet | 25.12.2017

Najpoznatiji jutjuber na svetu, PewDiePie, objavio je snimak u kojem igra srpsku horor igricu Scorn koja se još uvek nije zvanično pojavila.

Nalazite se na pustom ostrvu i imate samo jedan cilj - DA PREŽIVITE: Ova igrica preti da ugrozi Counter-Strike, LoL i Dotu!

Scorn je trenutno u fazi testiranja, a PewDiePie je bio prilično oduševljen domaćom igricom koju je napravio Ebb Software studio iz Beograda.
 

Scorn je horor igrica koja ima prilično zastrašujući gejmplej, čudovišta i oružja na koja baš i nismo navikli. Sve je puno sluzi, pipaka, krvi, čudovišta i drugih groznih stvari koje doprinose mračnom gejmpleju koja je glavna karakteristika Scorna.

Čuveni jutjuber je čak i podržao razvoj ove igrice tako što je donirao novac koji je Ebb Software prikupljao preko "crowdfunding" sajtova.

Kako izgleda Scorn i šta je sve PewDiePie rekao o srpskoj horor igrici, pogledajte u nastavku:

Pogledajte video:⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.