YouTube Vesti

JUTJUB SPREMIO SJAJNU NOVINU: Od sada će video snimci imati i OVU mogućnost!

http://www.telegraf.rsJutjub je spremio još jednu inovaciju koja će posebno obradovati kreatore video snimaka.

YouTube Vesti | YouTube svet | 29.06.2017

Jutjub je spremio još jednu inovaciju koja će posebno obradovati kreatore video snimaka. Uskoro će Jutjub prikazivati tačne prostorne delove videa koji najviše skreću pažnju gledalaca i koji se najviše gledaju tokom celokupnog trajanja video sadržaja od 360 stepeni.

 

Podaci će biti predstvaljeni u stilu toplotnih mapa, pa će područja videa koja korisnici najviše gledaju biti obeležena odgovarajućom jakom bojom čija se nijansa menja u zavisnosti od privlačnosti gledaočevom oku.

Opcija će biti dostupna korisnicima čiji video bude imao više 1.000 pregleda.

 

Glavni cilj Guglove platforme je da pomogne kreatorima da uz analizu shvate koji delovi videa im donose najveću dobit i time povećanju kvalitet budućih sadržaja. 

Trenutno, video sadržaj snimljen kamerama čiji objektivi "hvataju" okruženje od 360 stepeni mogu najbolje da se gledaju putem VR uređaja, ali je gledanje moguće i putem klasičnih displeja uz dodatnu fizičku rotaciju.

 Izvor: http://www.srbijadanas.com |
⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.