Ljubav i Sex

POJAVIO SE U BOLNICI SA CRVENIM LICEM I BOLOVIMA U STOMAKU: Doktori mu lasom iz creva izvadili DIDLO od 58 cm

Neimenovani muškarac (31) se pojavio na hitnom prijemu u bolnici u Italiji sa 58 centimetara dugim veštačkim penisom u crevima. Muškarac se crvenog lica pojavio u bolnici nakon što je 24 sata pokušavao sam da reši problem.

Ljubav i Sex | Zabava - Teme | 06.10.2018

Rekao je doktorima da pati od blagih bolova u stomaku, a da je osim toga sa njim sve u redu. Rendgen je pokazao "dugo i veliko" strano telo u njegovom debelom crevu.

Doktori u Velikoj Metropolitanskoj bolnici ASST u Niguardi, u Italiji, pokušali su da uklone "dugo i veliko strano telo", za koje se ispostavilo da je didlo, pomoću standardnih tehnika, gde se stavi cev i uređaj za zhvatanje u debelo crevo i izvuče strano telo iz organizma.

Ali zbog "glatkoće i veličine predmeta" nijedno od postojećih medicinskih alata nije bilo dovoljno veliko za izvlačenje seksualne igračke.

Klasični uređaji koji su se uspeli da uhvate "igračku" bili su previše labavi ili nisu imali domet kako bi zahvatili tako veliko strano telo, napisali su doktori u u izveštaju o slučaju. 

Tražeći način kako da uklone veštački penis doktori su izumili novi alat, koji je pomoću duže medicinske žice obuhvatio didlo kako bi ga izvukli.

Savijenu žicu su provukli kroz kateter kako bi napravili omču pomoću koje će zahvatiti umetni penis. Uspeli su da postave kateter u debelo crevo i da dođu do seksualne igračke. Potom su žicu stegnuli oko veštačkog penisa, poput lasa, i stezali ga sve dok doktori liječnici nisu imali dovoljno čvrst zahvat da bi ga izvukli.


Muškarac je isti dan pušten iz bolnice bez ikakvih posledica.Izvor: Sun | Foto: Profimedia