Vaše Istinite priče

Moja mrtva komsinica je ziva

U kuce jedne mrtve starice pronalazili smo mnoge tragove da je ona ziva.

Vaše Istinite priče | Mmedia Mreža | Piše: ANONIMNO 21.05.2017

Zdravo svima,
moje drugarice i ja dugo smo se razmisljale da li da ti posaljemo ovo. Ja inace zivimo u Leskovcu, ali cesto dolazim u Lebane kod bake i deke.
Otprilike 2 ili 3 ulice od nasih kuca nalazi se jedna nova kuca. U njoj je zivela samo baba koja je skoro preminula. Mi nismo poznavali tu babu, ali price nasih prijatelja su nas naterale da se popnemo do te kuce i verujte mi niko tu kucu nije kupio niti tu kucu neko posecuje. Ta baba ima samo jednog sina i on zivi u Australije. Popele smo se gore i videle da se na terasi nalazi cebe. Moje drugarice su odmah pobegle medjutim ja sam ostala ispred kuce zato sto sam mislila da je mozda cebe ostalo tu jos od kada je umrla.
Sledeceg dana drugarice su me nekako naterale da ponovo odemo do te kuce(ja nisam zelela zato sto sam mislila da tamo nema nicega). Krenule smo da se penjemo uzbrdo prema toj kuci i vec nakon prvog koraka osetila sam neku cudnu energiju. Inace nisam plasljive prirode ali sada mi bas nije bilo sve jedno. Popele smo se do kuce i videle da cebeta vise nema, a prozor koji je juce 100% bio zatvoren bio je sirom otvoren. Nekako sam smirila uplasene drugarice i pokusala sam da otvorim kapiju. Naravno kapija je kao i uvek bila zakljucana. Pocele smo da bezimo kada se prozor odjednom zatvorio. Vetra nije bilo, cak ni povetarca. Nase posete kuce nastavile su se svakog vikenda kada sam ja dolazila. Svaki put se nesto menjalo dok jednom nismo pronace babino staro odelo okaceno o prozor. Ja sam ponovo pokusala da otvorim kapiju misleci da je neko dosao, medjutim ponovo ista situacije. Kapija je zakljucana. Od nase poslednje posete kuci poslo je skoro mesec dana. Sada je nedelja i ja sam opet u Lebanu. Juce se dogodilo nesto mnogo cudno. Izasli smo na ulicu kao i obicno. Tu smo bili mi i ostala deca iz nase i donje ulice. Igrali smo se, pricali, sve kao i obicno. Tom ulicom cesto prolaze automobili i nikada do sada nisam gledala ko prolazi u automobilom sem ako ne prepoznam auto. Medjutim nesto me nateralo da pogledam u auto i na zadnjem sedistu sam videla upravo onu babu. Pogledala me i odjednom sam osetila potrebu da opet odem gore. Otisla sam ponovo, a komsije su mi ponovo potvrdile da tu niko ne dolazi i da trebam da bezim od te kuce.
To je to za sada, ukoliko se jos nesto dogodi napisacu ponovo.


⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.
MilosMP3
Kako si znala da je to ta baba,posto si na pocetku rekla da je nisi poznavala?
  • 18.06.2017