Vaše Istinite priče

duh na selu

nadam se da cetise svideti ova prica. bilo je to pre godinu dana kada sam otisla kod bake na selo tada je bila seoskaslava.

Vaše Istinite priče | Mmedia Mreža | Piše: anonimno 03.04.2019

naime imalismo puno gostiju i zbog toga je bilo jako zagusljivo unu tra pa sam odlucila da izadjem napolje, inace pored nase kuce nala zise jedan proplanak mi to mesto zovem poljanka a izmedju nase kuce i poljanke nalazi se put gde ponekad prodju automo bili, no da se vratim napricu otisla sam na poljanku i opruzilase na travi leskarila sam tako neko vreme sveje bilo super dok nisam osetila kako me prolazi neka jeza mislilasam da je zbog vetra koji je lagano duvao medjutim taj osecaj jeze se nakon nekog vremena pretvorijo u jak osecaj straha tada sam imala osecaj kao dame nesto tera da ustanem u pocetku sam mislila da samo umisljam stvari ali onda se desilo nesto sto meje nagnalo da poslusam osecaj i ustanem, ovo sto cuvam eci ja se kunem da nisam umislila culasam glas koji mi je rekao " bezi odatle" kad sam to cula istog trena sam ustala i ono sto sam videla me je malo uplasilo videla sam staricu koja je bila crna poput senke ali senke koja se kretala prema meni, mislila sam da se samo izgubila posto znamo kako stari ji ljudi mogu biti senilni medjutim kada sam htela da ustanem i ponudim pomoc umenise opet probudio onaj osecaj staha i opet sma cula glas ali ovog puta je glas bio glasniji i vise puta sam cula" BEZI ODATLE ,BEZI ODATLE" u tom momentu je ta zena stala i pogledala pravo u mene jasam samo stajala i nemo gledala unju aon a odjednom ispustila strasan i vrlo glasan vrisak i potrcala prema ogradi koja je delila nas vocnjak i napustenu kucu do nas, jasam sledjeno sedela nekoliko sekundi tako sledjeno dok nisam cula glas moje bake koja meje zvala da odem dovocnjaka i donesem malo jabuka tada sam iskoristla priliku da vidim dali je ta starica ili stagod da je tobilo jos tamo medjutim tamo nije bilo apsolutno nikog a nije moguce da neko samo tako nestane. nikad necu zaboraviti taj dan.

⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.