Vaše horor priče

Horor iz noćne more

Jedne veceri sam odlucila da pogledam horor fiim. Radnja se desavala u malom selu van civilizacije, u kom se pojavio serijski ubica koji svoje zrtve gazi automobilom. Horori me inace ne plase, pa sam posle filma opusteno otisla na spavanje.

Vaše horor priče | Mmedia Mreža | 08.05.2017

Jedne veceri sam odlucila da pogledam horor fiim. Radnja se desavala u malom selu van civilizacije, u kom se pojavio serijski ubica koji svoje zrtve gazi automobilom. Horori me inace ne plase, pa sam posle filma opusteno otisla na spavanje. Sutradan sam izasla sa drustvom. Nasli smo se na glavnom trgu i krenuli u omiljeni kafic. Trebalo je samo da prdjemo ulicu na kojoj nije bilo ni jednog automobila. Dok su oni prelazili, ja sam stajala na trotoaru i gledala niz ulicu. Samo sto sam napravila prvi korak, ni od kuda i pregazio sve moje prijatelje! Sve se desilo u delicu sekunde. Stajala sam sirom otvorenih ociju, slomljena i izbezumljena. Dunuo je hladan povetarac, a oci su mi se napunile suzama. Kleknula sam i nepomicno gledala u jednu tacku. A onda je neko dotrcao, stao ispred mene, zagledao mi se u oci, zamahnuo rukom i udario me toliko sanzno da sam se trgla. Bio je to moj brat, koji me je samarom probudio iz nocne more zbog koje sam glasno buncala. Posle tako ruznog sna odlucila sam da izbegavam horore. A onda sam se setila da imam dogovor sa prijateljima. Krenuli smo zajedno u piseriju, stigli do ulice koju smo trebali da predjemo bez automobila na vidiku...

⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.