Gaming

Hitman se oslobodio Denuvo zaštite

Sa najnovijim patch-em za poslednju igru od fIO Interactive, Hitman se konačno oslobodio od Denuvo Anti-Tamper tehnologije. Trenutno nije poznato da li se ovo desilo namerno ili slučajno – u prošlosti se dešavalo da razvojni timovi izbace patch-eve koji otklanjaju Denuvo, samo da bi ga vratili u budućem patch-u. Ovo nije jedina novina koju donosi najnoviji patch za Hitman-a. Poboljšanje dizajna nivoa, veštačke inteligencije protivnika i korisničkog interfejsa su samo neke od stvari koje su stigle posle update-a. Vredi napomenuti da, zbog ovih promena, više ne važe stari save-ovi u sred nivoa. Dodatne brojne promene koje donosi ovaj patch možete videti direktno na Hitman sajtu: June Update Release Notes

Gaming | IT SVET | 15.09.2017

Sa najnovijim patch-em za poslednju igru od fIO Interactive, Hitman se konačno oslobodio od Denuvo Anti-Tamper tehnologije. Trenutno nije poznato da li se ovo desilo namerno ili slučajno – u prošlosti se dešavalo da razvojni timovi izbace patch-eve koji otklanjaju Denuvo, samo da bi ga vratili u budućem patch-u.

Ovo nije jedina novina koju donosi najnoviji patch za Hitman-a. Poboljšanje dizajna nivoa, veštačke inteligencije protivnika i korisničkog interfejsa su samo neke od stvari koje su stigle posle update-a. Vredi napomenuti da, zbog ovih promena, više ne važe stari save-ovi u sred nivoa.

Dodatne brojne promene koje donosi ovaj patch možete videti direktno na Hitman sajtu: June Update Release Notes⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.