BESPLATNA REKLAMA PREKO MMEDIA MREŽE

Pošto sam i sam jutjuber, razumem da svima treba reklama, nažalost nisam u mogućnosti da vas sve reklamiram jer bi se moj kanal u tom slučaju pretvorio u reklamnu tablu, tako da molim vas da razumete, ako reklamiram jednog onda moram i ostale koji mi to traže, ne bih želeo da mi se kanal pretvori u oglasnu tablu. Ali zato vam nudim neku vrstu reklame preko Mmedia Mreža Sajta.

NA KOJI NAČIN MOŽETE DA SE REKLAMIRATE

Na Mmedia Mreža forumu možete predstaviti svoj kanal, opišite šta snimate, predstavite malo sebe, ostavite link kanala ili nekog vašeg video snimka. Ovo je na neki način besplatna reklama jer svako ko bude posetio sajt, moći će da vidi vašu reklamu na forumu, vaš kanal možete predstaviti klikom ovde.

SAVETI ZA REKLAMIRANJE

Ovde diskutujemo i komentarišemo koji su najbolji načini za reklamiranje pa pogledajte ovde.

RAZMENA BANERA

Ako posedujete svoj Blog, Sajt ili forum, možete razmeniti baner sa nama, više o tome ovde.

PLAĆENA MARKETING KAMPANJA NA MMEDIA MREŽI

Takodje preko našeg sajta možete napraviti marketnig kampanju i reklamirati bilo šta što želite, više o tome ovde.

 
 SVI HUMANITARNI OGLASI SU POTPUNO BESPLATNI PREKO MMEDIA MREŽE, JAVITE SE DIREKTNO NA:

[email protected] u slučaju da vam je potreban humanitaran oglas.

⚠️ Trenutno imamo određenih poteškoća sa web sajtom, pa neki delovi ne rade kako treba kao što su RADIO STANICE koje su u MMEDIA MREŽI. Trenutno server koji emituje muziku na RADIO M STRANA nije u funkciji radimo na rešavanju ovog problema i očekujte  nas ponovo online. Za sada RADIO M DOMAĆA, RADIO M TJUB i RADIO M NARODNA su funkcionalne RADIO M STRANA za sada ne radi ni preko naših aplikacija niti direktno preko sajta. Ova radio stanica je potpuno isključena sa svih mreža i partnerskih sajtova na kojima se emitovala, radimo na rešavanju ovog problema i očekujte da se uskoro ponovo vrati online. Hvala na razumevanju.