", "url" : "/blog/istinita_horor_prica_sagradili_smo_kucu_proganjali_nas_duhovi/2016-09-10-43", "publisher" : { "@type" : "Organization", "name" : "Mmedia Mreža", }, "aggregateRating" : { "@type" : "AggregateRating", "ratingValue" : "0", "bestRating" : "5", "worstRating" : "0", "ratingCount" : "0" } }

Strašne Priče

ISTINITA HOROR PRIČA: Sagradili smo kuću, proganjali nas duhovi!

| 10.09.2016

Rat u Bosni je Fahru i Jasminu prisilio da sa dvoje male dece napuste svoje ognjište i pobegnu u daleku Ameriku. Vrlo brzo su našli posao, ali nikad nisu prestali da maštaju o povratku u Bosnu.

Pristupili su ozbiljno svom cilju, radili marljivo, štedeći svaki zarađeni dolar kako bi se vratili u Bosnu. Pre dve godine, ostvarili su svoj san.

“Nakon mnogo godina truda i zalaganja napokon smo ja i moja porodica mislili da smo došli, kako naš narod kaže, na “zelenu granu”. Vratili smo se u domovinu, srećni što ćemo starost dočekati među svojim narodom. Bilo je to pre dve godine”, započeli su svoju ispovest Fahro i Jasmina.

“Povratak na naše staro ognjište smo odbacili u startu, jer su nas za to vezale samo loše uspomene. Odlučili smo da kupimo staru kuću sa velikim placom na drugoj lokaciji. Tu kuću smo srušili i na njenom mestu napravili naš novi prelepi dom, rađen po svim našim željama koje smo godinama osmišljavali i planirali. Odmah do kuće smo sagradili garaže i poslovne prostore. Registrovali smo naše malo preduzeće, a ubrzo smo dobili snaju, pa unuče. Život nam nikad nije bio lepši”, pričaju Fahro i Jasmina.

Idilu je prekinuo niz čudnih događaja, a onda je počela njihova horor priča

“Prvo je krenulo sa košmarima u kojima sam čula neke glasove i jeziv smeh. Grlati glas mi je u snu pretio da će uništiti sreću moje porodice. Poručio mi je da nismo dobrodošli i da smo trebali da ostanemo tamo odakle smo došli. Budila bih se užasnuta, srce mi je lupalo, a spavaćica mi je bila mokra od znoja. Sva usplahirena, drhtavim rukama sam budila muža. On me je tešio, ali su ubrzo i njega počeli da progone isti snovi”, priča Jasmina.

“Osim snova, situacija u kući je počela drastično da se menja. Svi smo se razboleli. Najviše se odrazilo na dete koje je plakalo po celu noć. Onda nas je snaja napustila i otišla s detetom. Nevolje su sustizale jedna drugu”, nastavlja priču suprug Fahro.

Jezivi glasovi počeli su da ih opsedaju i po danu. Iz zidova su se čule pretnje, psovke, uvrede…

HOROR PRIČA BRAČNOG PARA IZ MOSTARA
Prvo je krenulo sa košmarima u kojima sam čula neke glasove i jeziv smeh. Grlati glas mi je u snu pretio da će uništiti sreću moje porodice, priča Jasmina

“Glasovi su uporno ponavljali kako je to njihova kuća, da moramo da napustimo to mesto ili će nas ubiti. Za nas više mira i spokoja nije bilo. Odlučila sam da potražim pomoć kod jedne poznate vračare”, kazala je Jasmina.

“Ona je otvorila svoje tarot karte i iako me je prvi put u životu videla, ispričala mi je kako sam nedavno sagradila kuću na veoma lošem mestu. Tu je pre nas živela porodica koja se bavila svim i svačim, najviše crnom magijom ali i drugim mračnim poslovima i obredima. Kad smo mi na toj zemlji sagradili kuću, prokletstvo je prešlo na nas. Ispostavilo se da su nas uznemiravala neka bića iz nama nevidljivog sveta”, usplahireno priča Jasmina.

Vračara je rekla da im može pomoći i da će oterati zlo. Uz pomoć “tretmana na daljinu”, “zaštitnih kristala” (koje su dobili svi ukućani) i fotografije “Magične ruke” (koja je posebno energetski napravljena za prostor njihove kuće), snovi i glasovi su nestali.

“Porodično smo živnuli, ozdravili i snaja se vratila. Opet uživamo u našem zasluženom snu i mirnim staračkim danima”, završavaju svoju ispovest Jasmina i Fahro.| Video: http://besnopile.rs/wp-content/uploads/2015/02/HOROR-PRICA.jpg
test.