Vesti o Youtuberima

SerbianGamesBL prešao MILIONČE! Čestitamo

Jedan od najvećih i najpoznatijih kanala na prostoru BALKANA, Bogdan Lalović je dostigao MILION prijavljenih korisnika.

YouTube Vesti, Vesti o Youtuberima | YouTube svet | 12.01.2019

Podsetimo se da je Bogdan svoju YouTube karijeru započeo kao jedan od najpoznatijih komentatora igrica. Takođe njegova prepoznatljivost je donala i njegov jedinstven vokal. 


SerbianGamesBL svoj kanal je otvorio 25.10.2012. i svoju uspešnu YouTube karijeru je započeo snimanjem PES serijala, i čuvenog MINECRAFTA, koji mu je doneo najveću popularnost. Bio je jedan od prvih YouTubera na našim prostorima koji je možemo slobodno reći doveo MINECRAFT na naše prostore.

 Bogdan Lalović rođen 1990-te godine, rodom iz Čačka na svom kanalu SerbianGamesBL koji danas broji čarobnu cifru od preko MILION PRIJAVLJENIH KORISNIKA, i preko 750 000 000+ prikaza na svom kanalu snima pretežno gameplay i danas slavi čarbno MILIONČE.

Ekipa Mmedia Mreže i Mmedia portala mu ovom prilikom i sa velikim zadovoljstvom čestita na ogromnom uspehu.

⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.
Nenad
Nenad
  • 0
Moram da priznam da mi je extremno drago što je konačno prešao milion! Samo napred Serbo!
  • 13.01.2019