Vesti o Youtuberima

Telegraf otkriva: Kako je došlo do delirijuma u tržnom centru zbog Baka Praseta?

Haos i evakuacija koja je juče nastala u novosadskom tržnom centru, gde je bilo zakazano gostovanje i fotografisanje sa jednim od najpoznatijih srpskih jutjubera, Baka Prasetom, još nije viđen na ovim prostorima.

YouTube Vesti, Vesti o Youtuberima | YouTube svet | 26.01.2019

Deca su bila bez prisustva roditelja, što je, prema rečima naše sagovornice možda i najveći problem, jer deca nemaju svest o opasnosti u koje se mogu uvući

 

Reagovala je interventna, upaljeni su alarmi upozorenja, deca su razvalila binu, štandove, a onda krenula u invaziju na Baku koji se nalazio u hodniku.
 

Telegraf je razgovarao sa Jelnom Savić Rapunzel, jedinom voditeljkom u esportu i Bakinom prijateljicom, koja je došla sa njim kako bi vodila program, a onda je i ona prisustvovala pravoj katastrofi.

- Bilo je predviđeno da na početku uradimo intervju, a posle da se Baka slika sa obožavaocima. Međutim stvari su pošle po zlu. Deca su pre početka samog događaja razvalila binu, a onda je obezbeđenje odlučilo da postavku premesti u neki hodnik - rekla je za Telegraf Jelena.

 

Kada je trebalo da se primeni plan B, previđeno je bilo da u taj odeljak hodnika ulazi po petoro-šestoro dece, kako bi se fotografisali sa idolom, ali i tu je sve izmaklo kontroli.


 


Kako Jelena za "Telegaf" kaže, odjednom je horda dece počela da hrli ka njima i shvatili su da nastaje ozbiljan problem po svačiju bezbednost.
 

Baka mi je u autu, kada smo dolazili u Novi Sad, rekao da očekuje 2.000 ljudi, ali, kako su nam posle preneli momci iz obezbeđenja, misle da je bilo oko 10.000 obožavalaca. Niko nije očekivao toliku masu, a kada smo videli koliko dece trči ka nama, postali smo svesni da će ispasti problem - prisetila se Jelena u našem razgovoru.

Deca su bila bez prisustva roditelja, što je, prema rečima naše sagovornice možda i najveći problem, jer deca nemaju svest o opasnosti u koje se mogu uvući.

Youtuber Baka Prase i njegova nova omiljena gejming platforma

Amir Hadžić objavio gole slike BAKE PRASETA! (FOTO)

Ko je: Bogdan Ilić BAKA PRASE


Nije normalno da roditelji puste malu decu, pritom mislim i na one od šest, sedam godina, da uđu tako bez nadzora. Krajnje neadekvatno ponašanje, ali ne možemo mi da napadamo njih. Mali su, a nama se dešavalo da se posle naših događaja i slikanja po raznim gradovima deca izgube, plaču, nema im jakne, kape - ispričala je za "Telegraf" Jelena Savić Rapunzel.

Ona je dodala i da se Baka nije krio u toaletu, kako je pisano, već je bio u nekoj kancelariji.


Jelena, Baka, kao i čitava ekipa napustili su tržni centar uz pratnju policije i obezbeđenja, a kasnije je na uživo uključenju, Baka odgovarao na sva ona pitanja na koje je trebalo i u samom centru.

- Njegovi fanovi su deca, svi trče na različite strane i nastao je opšti haos. Organizatori su taj događaj odložili prvenstveno iz bezbednosnih razloga - rekla je Jelena.ŠTA JE BAKA NAPISAO NAKON INCIDENTA?

Na svom Instagram profilu, Baka je napisao je šta se dogodilo u Novom Sadu, a njegove stori objave prenosimo vam u celosti:

"Šta se desilo u BIG-u?

Slikanje je u startu pomereno u neki sporedan hodnik, jer je tržni centar već bio preplavljen. Bina na kojoj je trebalo da bude Q&A je bila pregažena i organizacija je odlučila da bude samo slikanje. Nažalost, neki su padali u nesvest, izbila je tuča, nekoliko štandova je bilo slomljeno, 2 roditelja su meni pretili da će da mi polome kičmu, jer sam došao i napravio haos svojom pojavom. 

Organizacija (ne ja) je odlučila da okonča skup pre nego što se još neko povredi i pre nego što nastane još veća šteta. 


 

Krivo mi je što mene krivite za to što se nismo slikali, ako vam je tako lakše, razumem, al' morate da znate da nikada ne bih otišao svojevoljno i izneverio hiljade vas koji ste došli da me ispoštujete i podržite", napisao je Baka Prase.

 

BAKA PRASE POMETNJU NAPARAVIO I U VRANJU 

Obožavaoci Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, 29. decembra su na kratko "blokirali" saobraćaj u centru Vranja, jureći za ovom tinejdž zvezdom, čiji klipovi imaju višemilionske preglede na YouTube-u.

Scene su, koliko to zvučalo bizarno, podsetile na nekadašnju pomamu u malom iz filmova o megazvezdama poput Beatles-a i Rollingstones-a.

Broj posetilaca i tiskanje za autogramima ili za samo jedan dodir jutjubera bila je gotovo neshvatljiva.

Devojčice su vrištale, a osnovci, čak i mala deca u glas pevali hitove čoveka koji je za kratko vreme postao Jutjub fenomen.


KO JE BAKA PRASE?

Bogdan Ilić (Beograd, 16. septembar 1996), poznatiji kao Baka Prase (stilizovano BakaPrase), srpski je pevač koji je široj javnosti postao poznat snimajući video klipove za sajt Jutjub.

Sin je sveštenika Nenada Ilića koji je svojevremeno službovao u Vranju. Nosi titulu najpopularnijeg jutjubera u Srbiji. Godine 2015. bio je član tročlanog gejming tima reprezentacije Srbije, pod imenom Matra W, sa kojim je osvojio šampionsku titulu, nad favorizovanim timovima Kine i Južne Koreje, na sedmom održanom Svetskom prvenstvu u tom sportu.

Trinaestog jula 2018. godine objavio je debitanski studijski album "Institucija" na njegovom zvaničnom Jutjub kanalu, sastavljen od devet pesama koje su prethodno objavljivane kao singlovi tokom 2017. i 2018. godine. Album je objavljen i na poznatim digitalnim muzičkim platformama Dizer i Spotifaj. Poznat je i po svojim distrekovima koje objavljuje na svom Jutjub kanalu.Izvor: telegraf.rs |
⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.