YouTube Vesti

Milica Todorović proglašena je za kraljicu Jutjuba kad su u pitanju pevačice iz regiona.

Nakon što je njena pesma "Moje zlato" prebacila 80 miliona pregleda, sada se može pohvaliti i da je pevala na najgledanijoj svadbi. Naime, mlada pevačica je pre tri godine zabavljala goste na jednoj svadbi u Podgorici i atmosferu dovela do usijanja. Snimci sa ovog veselja imaju milionske preglede na Jutjubu! Čak i njen snimak kako peva na španskom hit Glorije Estefan zabeležio je brojne preglede. Šta god da Milica okači na Jutjub, to ima milionske preglede.

YouTube Vesti, Zanimljivosti | YouTube svet | 25.07.2017

Nakon što je njena pesma "Moje zlato" prebacila 80 miliona pregleda, sada se može pohvaliti i da je pevala na najgledanijoj svadbi.

Naime, mlada pevačica je pre tri godine zabavljala goste na jednoj svadbi u Podgorici i atmosferu dovela do usijanja. Snimci sa ovog veselja imaju milionske preglede na Jutjubu!

Čak i njen snimak kako peva na španskom hit Glorije Estefan zabeležio je brojne preglede. Šta god da Milica okači na Jutjub, to ima milionske preglede.

 ⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.