YouTube Vesti

Milica Todorović proglašena je za kraljicu Jutjuba kad su u pitanju pevačice iz regiona.

Nakon što je njena pesma "Moje zlato" prebacila 80 miliona pregleda, sada se može pohvaliti i da je pevala na najgledanijoj svadbi. Naime, mlada pevačica je pre tri godine zabavljala goste na jednoj svadbi u Podgorici i atmosferu dovela do usijanja. Snimci sa ovog veselja imaju milionske preglede na Jutjubu! Čak i njen snimak kako peva na španskom hit Glorije Estefan zabeležio je brojne preglede. Šta god da Milica okači na Jutjub, to ima milionske preglede.

YouTube Vesti, Zanimljivosti | 25.07.2017

Nakon što je njena pesma "Moje zlato" prebacila 80 miliona pregleda, sada se može pohvaliti i da je pevala na najgledanijoj svadbi.

Naime, mlada pevačica je pre tri godine zabavljala goste na jednoj svadbi u Podgorici i atmosferu dovela do usijanja. Snimci sa ovog veselja imaju milionske preglede na Jutjubu!

Čak i njen snimak kako peva na španskom hit Glorije Estefan zabeležio je brojne preglede. Šta god da Milica okači na Jutjub, to ima milionske preglede.

 



    Grad u Srbiji u kojem živi najviše milionera

    Iako bi mnogi isprva pomislili da najviše milionera u našoj zemlji živi u Beogradu, u pitanju je jedan grad u centralnoj Srbiji....

    Senke kod moje kuce

    Ne secam se kada je to tacno bilo da li za letnji raspust ili u jesen. Ali u to doba sam spavao u kucu moga dede. Jer mi se vise svidjalo tamo nego kod mene u mojoj sobi na trecem spratu. Ta kuca u kojoj sma tad spavao Je stara nekih 60-70 godina. I kraj u kome se nalaze te dve kuce je pored sume i ...