YouTube Drame

Fejk drama između dva YouTubera?

YouTube kanali pod imenom: Rajke, NeCa i Ur Ke su napravili dramu i digli čitav YT na noge, tuče, disstrackovi...

YouTube Vesti, YouTube Drame, Vesti o Youtuberima | YouTube svet | 16.06.2019

Naime, čitava drama je počela tako što je novi i mlađi youtuber Urke posle noćnog izlaska, na autobuskoj stanici napao Rajketa koji je čekao sa svojim društvom autobus kako bi otišao kući. Posle toga su se prepirali preko video klipova se uključio i Neca kako bi izneo svoje mišljenje u vezi drame.


Nakon izvesnog vremena Neca i Urke odlučili su da odu na piće i da se druže gde su se dogovorili da snime klip u Knezu gde su pozvali i Rajketa da snimi video sa njima. Sve je teklo po planu, družili su se i najnormalnije pričali. U jednom trenutku je Urke fizički nasrnuo na Rajketa i gurnuo ga na bilbord, postoji snimak u trajanju od 10ak sekundi.
 


Svadja je postala sve ozbiljnija i napravili su disstrackove jedni na druge. Par nedelja posle Rajketovog disstracka je izašao i Urketov koji je bio loše ocenjen zbog loše produkcije i teksta. Na kraju drame Rajke je izbacio diss pod imenom "Urke EndTrack" na šta je Urke odgovorio klipom u kome je sve detaljno objasnio.


Pričao je kako je čitava drama bila fejk i kako je to bio način da svi oni steknu veću popularnost, ali je sukob postao prava svadja i prepirka jer su jedni druge vredjali i ponižavali. Kako je čak i video gde Urke odguruje Rajketa fejk i da su to snimali njihovi drugovi koji su bili prisutni svemu tome. Tu dramu su Neca i Rajke kako navodi Urke iskoristili kako bi stekli popularnost tako što ponižavaju i kanale njega i manipulišu publikom. Mnogi osudjuju Rajketa i Necu trenutno zbog njihovog odnosa prema Urketu kada su saznali istinu.
 


Koje je vaše mišljenje?