Vesti o Youtuberima

MI SMO IZ JUGOSLAVIJE ZA VAS AJNŠTAJNI: Srbi i Hrvati se ujedinili i UNAKAZILI ČUVENOG JUTJUBERA I AMERIKU!

Srbi i Hrvati su složni, ali samo kad treba nekog zajedno da napadnu. Ovo su dokazali još jednom, pošto su "nanjušili" popularnog američkog Jutjubera Jinxa, koji ima milion i po pratilaca.

YouTube Vesti, Vesti o Youtuberima | 29.03.2019

"Kako može uopšte neka nacija koja nema pojma što je recimo KAFA pljuvati po smokijima i bananku, mamicu vam ga, rednecks!"

Srbi i Hrvati su složni, ali samo kad treba nekog zajedno da napadnu. Ovo su dokazali još jednom, pošto su "nanjušili" popularnog američkog Jutjubera Jinxa, koji ima milion i po pratilaca.


Naime, Jinx je napravio tri  greške: sa drugaricom je probao hrvatske i srpske specijalitete. To je prva greška (pola puta do gneva Srba i Hrvata je da se uopšte baviš nečim što ima veze s njima). Drugo, propustio je da pohvali smoki i čokoladne bananice. Treća, kobna greška, bila je što je rekao "ne znam ni da izgovorim imena tih jebenih zemalja".


Onda se, što bi rekao Milojko Pantić, nebo otvorilo. Usledili su rafali uvreda iz Srbije i Hrvatske, uvreda kakve Jinx sigurno nikad ranije u životu nije čuo, i kakve znaju da slože samo autentični Balkanci.

 Za vas smo izabrali (verujte nam) one pristojnije:

- Jugoslovenske zemlje su bolje od j*bene Amerike!

- Mater glupu kako nemoš volit smoki il bananko!

- Kako može uopšte neka nacija koja nema pojma što je recimo KAFA pljuvati po smokijima i bananku, mamicu vam ga rednecks!

- Oni kao znaju a dedovi im se fajtali s majmunima ko će dohvatiti bananu!

- Vi jedete g*vna pa ne znate šta je dobro j*bem vam mater!

- Dabogda vam Trump trpo smoki u analni otvor, pas mater!

- J*bem ti Ameriku glupu vi neznate šta su slatkiši vi jedete ona g*vna vaša puna šećera i onda se pitate šta ste debeli mrš u p*čku materinu ne znate vi šta je dobro!

- Njima da daš sarmu oni bi povraćali, njima da daš balkanske ćevape oni bi imali proliv. Nije ni čudo jer jedu samo ono masno smeće koje imam okus po g*vnu starom ko Napoleon... Ameri su glupi... Mi smo za njih Ajnštajni!