Vesti o Youtuberima

Hrvatski INFLUENSER ismeva smrt pokojne SRPSKE influenserke KIKE! (VIDEO)

Hrvatski influenser sramno ismeva smrt Kike: "Poslao sam joj izvinjenje, a ona me ignoriše" Izvesni Antonio objavio je nimalo zabavne i duhovite snimke

Vesti o Youtuberima | YouTube svet | 10.12.2021

U najmanju ruku sramni snimci objavljeni su na profilu izvesnog TikTokera iz Hrvatske, Antonia Oroza, čiji profil na pomenutoj mreži nosi naziv "Pritisak na tlak".
 

On je u dva snimka na izuzetno ružan način govorio o tragično preminuloj srpskoj Jutjuberki Kristini Kiki Đukić, koja je sebi 8. decembra oduzela život.
 

Jučerašnja smrt influenserke i tiktokerke Kike u meni je probudio isti osećaj kao kad je umro Kobi Brajant. Onako, žešće me boli ***** - rekao je on kroz smeh.

Dobio je brojne kritike, ali tu nje stao.

 

Okej, moj prethodni video bila je neumesna šala povodom preuranjene jučerašnje smrti influenserke Kike. Shvatio sam to i odmah sam joj poslao izvinjene u inboks, ali cura me ignoriše - kazao je ovaj mladić i ponovo izazvao niz negativnih komentara.

Mnogi se u njima pitaju - kako i zašto bi bilo ko takav način komentarisanja smatrao smešnim, te da li je to poruka koja u momentu kada se govori o nasilju na društvenim mrežama treba da se pošalje mladima.

 

Podsetimo, kako je Kikina saradnica Mira Vladisavljević rekla za Telegraf Jetset, ova mlada devojka sebi je navodno oduzela život zbog višegodišnjeg bulinga koji je trpela (vrsta nasilja na Internetu).

 

Naime, Kika, koja je poslednjih godina vodila borbe sa osudama i kritikama na društvenim mrežama, navodno je zbog toga posustala i digla je ruku na sebe.

 

- Užasna stvar se dogodila protekle noći. Apelujem na sve medije da pažljivo izveštavaju o ovom slučaju i o devojci koja se pet godina borila sa bulingom. Molim vas imajte razumevanja - kroz suze nam je rekla Mira.

 

Podsetimo, Kristina je bila uspešna influenserka a samo na društvenoj mreži Instagram pratilo je više od 350 000 ljudi. Kristina je rođena u Beogradu, 25. jula 2000. godine.

POGLEDAJ VIDEO NA TELEGRAF.RS KLIKNITE OVDE