Gaming

Novi Need for Speed je VREO i vraća POLICIJU, kao nekad

Need for Speed: HEAT je novo ime u NFS serijalu, koje osim retro stila, puno neona i moćne grafike konačno donosi prepoznatljive elemente, koje igrači vole, ali, koji su evoluirali tako da budu sveži i zanimljivi. Recimo, vraćena je policija, koja se različito ponaša od situacije do situacije, danju ili noću, čineći vam bekstvo do garaže ili cilja paklenom vožnjom. Policija će se brzo prilagođavati vašem stilu vožnje i na različite načine će pokušavati da vas brutalno i beskrupulozno zaustavi.

Gaming | IT SVET | 27.08.2019

Prvi gejmplej video nove Need for Speed: HEAT igre izgleda baš onako kako bi većina igrača želela da igra izgleda - nadamo se da će tako biti i nakon dolaska na tržište!

 

U garaži vas čeka carstvo unapređenja automobila, a ako igrate s ekipom i njihovi automobili i jedna novost - likovi, koje sami možete da napravite i obučete, frizirate i obojite kako sami poželite. Avatari će biti vaši vozači, još jedan vaš znak prepoznatljivosti u igri.
 

Need for Speed: HEAT smešten je u Palm Siti, koji izgleda spektakularno danju, a noću posebno. Sama vožnja izgleda brutalno dobro - brzo, žestoko, u skladu s fizikom i prilično zahtevno. Danju dokazujete svoje umeće u trkama na vreme, zarađujete novac za friziranje automobila i unapređenje motora, a noću kupite glavne nagrade ili idete kući praznog gepeka, ako vas “murija“ smakne s ulice.

 

Potpuna novost je i mobilna aplikacija, u kojoj već sad imate mogućnost da odaberete kola, nafrizirate ih, uradite im sve što želite, pokupite određene bonuse za prve vožnje i odmah ih vozite kad se igra pojavi na tržištu. Aplikaciju besplatno preuzmite za iOS i Android odavde!

 

Need for Speed: HEAT stiže za PlayStation 4, Xbox One i Origin platformu za PC 8. novembra ove godine. Novi video izgleda neverovatno i nadamo se da EA neće preterati sa mikrotransakcijama i ostalim glupostima, koje je činila u drugim igrama ranije.