Vesti o Youtuberima

Pre samo nekoliko dana pojeo je sirovu svinjsku glavu, a sada uradio nešto mnogo odvratnije: Njegov novi snimak zgrozio je svet (VIDEO)

Jutjuber antivegan, koji sebe zove Sv3rige, došao je na vegansku pijacu u centralnom Londonu i onim što je uradio zgrozio većinu onih koji ne jedu meso. Ovaj mesojed je, u društvu nekoliko kolega, u rukama držao mrtvu vevericu, koju je, na zgražavanje svih, počeo da kida zubima, piše Metro.

YouTube Vesti, Vesti o Youtuberima | YouTube svet | 01.06.2019

Veganima je usput poručivao da treba da jedu životinjske masti da ne bi umrli. Sa "ogrlicom" napravljenom od mrtvog detlića oko vrata svoj obrok započeo je baš među tezgama sa hranom. Njegov kolega snimljen je kako uklanja deliće krzna veverice iz zuba pošto je uzeo zalogaj. Jedan prolaznik je šokirano upitao: "Šta se, kog đavola, dešava!?" Mnogi su počeli da snimaju Jutjubera i njegove drugare, a jedan među njima ga je pitao zašto to radi.
 

Sv3rige je objasnio da želi da podigne svest o opasnostima koje se javljaju kada se ne jede meso.

Drugi prolaznik je smatrao da to što oni jedu sirovo meso ništa ne dokazuje. Jedan od protestanata je rekao da je bio vegan 20 godina i da je zamalo umro od takvog načina ishrane, pre nego što je počeo da drži "mesnu" dijetu.

 ⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.