Vesti sa Mmedia Mreže

Slikaj se sa GUARANOM dok gledaš MMEDIA MREŽA LIVE!

Nabavite GUARANU u najbližoj prodavnici, pokažite nam kako uz GUARANU gledate VIDEO SNIMKE ili LIVE STREAMOVE sa MMEDIA MREŽE sami ili sa društvom, slikajte se ili se snimite a onda nam snimak ili sliku pošaljite i očekujte da budete u klipovima, a najkreativnije i najotkačenije slike će dobiti super cool nagrade od Mmedia Mreže.

Vesti sa Mmedia Mreže | Mmedia Mreža | 07.07.2018

Nabavite GUARANU u najbližoj prodavnici, pokažite nam kako uz GUARANU gledate VIDEO SNIMKE sa MMEDIA MREŽE sami ili sa društvom, slikajte se ili se snimite a onda nam snimak ili sliku pošaljite i očekujte da budete u klipovima, a najkreativnije i najotkačenije slike će dobiti super cool nagrade od Mmedia Mreže.

Šta treba da uradite:

  • Nabavite guaranu ili ako ne mozete moze i bez nje.
  • Slikajte se ili se snimite kako uz guaranu gledate Mmedia Mreža klipove.
  • Postavite negde tu sliku na drustvenim mrezama zajedno sa linkom do videa koji ste gledali i uz hashtag #nosleepmmedia.
  • Najkreativnija slika biće nagrađena Microwear L1 pametnim satom, a slika ispod nje biće nagrađena misterioznim Mmedia Mreža paketom sa logo proizvodima.

Kako bi smo omogućili ljudima iz svih zemalja da učestvu  u givaway-u, jer znamo da se GUARANA  ne prodaje svuda, odlučili smo da slika nije obavezna biti sa guaranom, ali dajemo prednost slikama sa guaranom. 

Najčeša pitanja:

  • Da li mogu učestvovati, a da se ne slikam sa GUARANOM, jer u mojoj zemlji se GUARANA ne prodaje?

Da, dovoljno je da se slikate kako gledate bilo koji Mmedia Mreža video sa ili bez GUARANE, sliku objavite javno na nekoj društvenoj mreži uz hastag #nosleepmmedia i link videa koji ste gledali dok ste se slikali. Zatim nam link do te objave posaljete.

  • Da li nagrada može da se dostavi u bilo kojoj državi i koliko košta dostava?

Nagrada može da se dostavi u bilo kojoj državi i stiže Vam besplatno bez naknade za dostavu.

 

Prijave za Giveaway traju do 1/8/2018, imena dobitnika biće objavljena u prvom videu koji bude tada objavljen, kao i na našem web sajtu.⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.