Recenzije proizvoda

Microwear L1 pametni sat koji će Vas oduševiti!

Ovo je mnogo Više od klasičnog pametnog sata, ovaj sat se brine o Vašem zdravlju, obaveštava Vas o svemu što se dešava na Vašem android ili iOS uređaju, tako da Vam uz Microwear L1 pametni sat ništa neće promaći

Recenzije proizvoda | Recenzije | 21.07.2018

Ovo je mnogo Više od klasičnog pametnog sata, ovaj sat se brine o Vašem zdravlju, obaveštava Vas o svemu što se dešava na Vašem android ili iOS uređaju, tako da Vam uz Microwear L1 pametni sat ništa neće promaći

 

Microwear L1 Smartwatch je rođen za sport sa HD ISP okruglim ekranom od 1,3 incha i rezolucijom od 240x240px jasno ćete moći videti  sve što se prilazuje na displeju, Takođe sadrži 3rd GLORILLA GLASS LCD i 316L kućište od nerđajućeg čelika što dodatno daje na kvalitet i lepotu ovog pametnog sata.
 Funkcije koje Vam ovaj pametni sat pruža
su više nego dovoljne da zadovolje svaku Vašu potrebu. Ovaj sat Vam meri krvni pritisak, vodi računa o Vašem zdravom snu, meri otkucaje srca, broji korake, jednostavno brinee o vama i snima sve Vaše sportske aktivnosti.


Procesor koji ovaj sajt koristi je MTK2503 sa visokim performansama daje satu brzinu i kompletno je prilagođen ANDROID i iOS uređajima. Baterija je i Više nego dovoljna da izdrži i preko 12h rada 480mah Li-polymer, baterija nije integrisana sa uređajem pa je vrlo lako možete zameniti sa novom.


Bluetooth 3.0+4.0 funkcija i ima opseg do deset metara, vrlo stabilan i testiran, takodje brz sa minimalnom potrošnjom baterije. Mogućnost poziva preko BTa, mogućnost notifikacija  propuštenih poziva, poruka i ostalih obaveštenja tako da više nikada nećete propustiti ni jedno bitno obaveštenje.


Tu je i 0.3MP kamera kao i kontrola na daljinu koja će Vam pomoći da snimite svoje najbolje uspomene. Kontrola na daljinu će Vam dati bolji pogled u poruke, imenik, muziku. Baidu i GPS podržava stalitcko pozicioniranje.


Specifikacije:
Type:
Smartwatch
Model: L1
Color: Black, Sliver, Red, Rose Gold (Optional)
Screen: IPS HD LCD display ;1.3 inch
Processor: MTK2503
BT: BT 3.0+4.0
Wireless Connectivity: BT,GPS,GSM
Network type: GSM
Frequency: GSM850/900/1800/1900MHz
Battery: 480mAh
System requirement: support Android 4.3 or later / iOS 8.0 or later phones
Item size: Approx.26.8 *  4.8 * 1.36cm / 10.55 * 1.89 * 0.54in
Item weight: Approx.60g / 2.1oz
Package size: Approx. 9.8 * 9.8 * 7.9cm / 3.85 * 3.85 * 3.11in
Package weight:Approx.180g / 6.3ozMi smo koristili ovaj sat u našem LIVE-u pod nazivom 48H GUARANA NO SLEEP IZAZOV. I na naše oduševljenje sat se pokazao jako dobro, upravo je ovo uređaj koji smo koristili kako bi smo Vam prikazali uživo puls u live-u dok smo gledali horor video materijale, Ovaj uređaj smo povezali preko BT konekcije sa mobilnim telefonom, a onda isti telefon povezali sa računarom i onda informacije koje je sat očitavao prikazivali Vam uživo u LIVE-u.

 Detaljnu video recenziju možete pogledati u Videu iznad, ovaj sat Vam stiže u prelepom aluminijumskom pakovanju sa USB kablom koji može da Vam služi kao punjač ili jednostavno možete svoj pametni sat povezati sa računarom kako bi ste lakši prebacivali podatke iz sata u računar ili iz računara u sat. Tu je takođe i uputstvo za upotrebu koje Vam stiže u paketu.


KLIKITE OVDE DA NARUČITE MICROWEAR L1 PAMETNI SAT ODMAH

Pogledajte još: Foldable StrawXiaomi cleaner.