Recenzije proizvoda

Testirali smo COLOSSUS aparat za AMERIČKE KROFNICE!

Američke krofnice su hit u svetu, a sve više i kod nas. Brzo se prave, ukusne su i može biti zabava za celu poroduci zahvaljujući raznim načininima dekorisanja, pa može biti zanimljio najmlađima koji mogu da ih ukrašavaju a i celoj porodici.

Recenzije proizvoda, Kolači | Recenzije | 01.01.2021

Od kompanije Colossus Technology, dobili smo njihov aparat za AMERIČKE KROFNICE koji smo stavili na test, rezultate testiranja prenosimo u celosti.


Na prvi pogled aparat dolazi u pakovanju koje po dizajnerskim osnovama izgleda prilično pristojno i može da se svrsta u poklon pakete, pa ako ste poželeli da nekom poklonite jedan ovakav aparat, samo pakovanje nećete morati dodatno ukrašavati dovoljno je da ga stavite u neku ukrasnu kesu i poklon je spreman.

U samom pakovanju osim aparata tu je uputstvo za upotrebu zajedno sa preporučenim receptom za slatke krofnice, koje u suštini ne morate koristiti jer vam mi donosimo još ukusniji recept koji možete koristiti u ovom aparatu. Link do recepta.

Aparat je pretežno bele boje sa regulatorom temperature na sredini i indikacionim lampicama. Jačina aparata je 900w, a sam aparat ima potpuno nelepljivu površinu gde se peku krofnice. A nas je vrlo oduševila lakoća održavanja, nije potrebno nikakvo detaljno čišćenje aparata, dovoljno je samo, nakon što ste završili sa pečenjem krofnica da  nelepljivu površinu prebrišete salvetom ili ubrusom i on je već spreman za sledeće korišćenje. 
Specifikacije aparata:
Američke krofne – American donut
Jačina 900W
Nelepljiva površina
Kućište hladno na dodir
Za 6 krofnica
2 kontrolne lampice
Regulator jačine 5 nivoa
Zaštita od pregrevanja
Boja : bela
Pri prvom korišćenu pre nego što uključite aparat u struju trebalo bi da ga prebrišete vlažnom salvetom ili ubrusom lagano i nežno kada ste ga uključili u struju pustite ga da se zagreje nekih pet minuta dok se u suštini ne upale obe indikacione lampice.

Aparat nema potrebe premazivati uljem, već odmah možete našu smesu za krofnice po jednu kašičicu da stavljate u otvore predviđene za krofnice u aparatu, 

Aparat zatvorite i zaključajte polugom koja se nalazi na prednjem delu i ostavite da se peku kada osetite da se krofnice naduvaju otključajte aparat, ali ga ne otvarajte već samo otključajte polugu da krofnice narastu još malo i da se dobro ispeku, obično je dovoljno oko 4,5 minuta da se ispeku na jačini broj 5 na termostatu aparata.


Pogledajte kako smo mi pravili krofnice uz pomoć ovog aprata: